Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban együtt voltunk, csókolóztunk, belebolondultam, úgy tűnt ő is, de nem keres. Hogy verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk alatt azt értem, hogy együtt töltöttük az időt és "csak" csókolóztunk, többször is. Én teljesen belebolondultam. Ez vasárnap éjszaka volt, de mivel azóta nem keresett, gondolom már nem is fog.
Vasárnap reggel a buli után írt egy sor üzenetet facebook-on, amire én csak hétfő reggel tudtam reagálni. Ennek annyi volt a lényege, hogy barátnőm megbántotta valamivel és amiatt ment el reggel.
Kedd este ráírtam egy kérdést, hogy mivel lett megbántva (nem általam). Direkt kérdést írtam, mert arra válaszolni kéne, de nem írt azóta sem.
Hogy felejtsem el, hogyan ne gondoljak rá? :(
2014. jan. 2. 16:56
2/4 A kérdező kommentje:
Ő a pasi.
És én egyébként is feltettem neki egy kérdést - ahogy írtam - amire még azóta sem jött válasz.
2014. jan. 2. 17:15
3/4 Anicsibe válasza:
Hogyha nem ír vissza,megmarad egy kellemes éjszaka emlékének. Foglald el magad valamivel,ami leköt és ne ezen gondolkodj mert nem éri meg agyalni olyan dolgon,ami már nem tőled függ :) . És hidd el,ha megtetszettél neki,keresni fog ;) .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi Anicsibe :)
2014. jan. 3. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!