Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jelentek neki többet is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentek neki többet is?

Figyelt kérdés

Jóban lettem egy sráccal, szinte napi szinten ír.. Kiváncsi a véleményemre a munkájával kapcsolatban... Aztán amikor rá kérdeztem, hány éves nem mondta meg.bármennyire is kerdeztem..

Kerdezett,olyat h ha pl sok lenne, írnák e még neki..

Utána amikor 'kinyomoztam" csak úgy spontán elküldtem egy számot, a korát.. Érződött az írásából, tagadásból, nem örül, h megtudtam.

Amikor rájött, h biztos forrásbol tudom, h annyi.. Cazt irta.. Na jó,hát akkor ennyi volt..9 évvel idősebb.. Gondolom,sejtette, h sokallom..

viszont sokszor közömbös velem..ha nem erdeklem miert nem akarta, hogy megtudjam a korát??

2022. márc. 1. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szoktam mondani neki élőbe hogy a halgatás az beleeggyezés ..

Egyszer felfedtem a kilétét nem tagadta csendben volt.

2022. márc. 1. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:

"félti saját magától a lányokat"

Ez a megfogalmazás fura!

Azért sok sikert hozzá!

2022. márc. 1. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:

"37 éves"

Egyrészt hízelgő rá nézve a "srác" jelző!

Másrészt viszont gáz!

2022. márc. 1. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!