Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az a takaró többet jelentett nekem mint bármi más az életben! " Mit tennétek egy ilyen kijelentés után?
Kidobtam a férjem gyerekkori takaróját, mert szakadt volt, koszos és büdös (nem volt szabad kimosni).
Tudtam, hogy nagyon szereti, de már tényleg olyan állapotban volt, hogy egy mosást sem bírt volna ki. A férjem pedig a fent leírtakat mondta és már második napja átköltözött az egyik barátjához.
Nem is igazán tudom, hogy egy ilyen dologhoz mit kellene szólnom.
Én elhiszem, hogy számára sokat jelentett, de azért egy felnőtt férfinek csak képesnek kellene lenni megválni egy koszos rongytól.
Létezik, hogy neki tényleg többet jelentett, mint a családja?
Utálom ha más dönt helyettem a hátam mögött az én dogaimról. Ő ne döntsön helyettem, akármilyen kis dologról van szó.
Ennek ellenére elég nagy trauára utal a férjed viselkedése, hogy még kimosni se volt szabad a takarót.
Azért itt most nagyon reménykedek benne, hogy csak valami poén a kérdés. :)
Ha tényleg megtörtént, akkor elég beteges. Elképzelem, hogy tűz üt ki a lakásban és ő nem a családját menti először, hanem a koszos takaróját.
Tényleg valami nagy trauma, vagy pszichés betegség állhat a háttérben.
Én sem szeretném, ha a hátam mögött kidobálnák a cuccaimat, az emlékeimet, de amiket leírtál, az már túlzás.
Lehet valaki olyantol kapta aki nagyon fontos volt szamara. Ha tisztaban vagy vele mennyire fontos neki, mi a banatert dobtad ki?!
Az en baratomnak is van egy mar ketteszakadt baba takaroja ami nagyon fontos neki. En meg felajanlottam,hogy megvarrom neki, o Se dobatja ki velem a plusseim...
Nem volt szep toled,hogy ezt tetted en megertem,hogy merges Lett. Amit mondott biztos nem komolyan gondolta, egyszeruen merges volt.
18/L
Eddig tiszteletben tartottam ezt a furcsaságát és én sem jókedvemben dobtam ki, de mivel az egyik macskánk megtisztelte, nem túl sok választásom maradt.
Az viszont igaz, hogy álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen balhé lesz belőle. Semmi olyan traumáról nem tudok, ami miatt ilyen lehetett volna. A szülei sem és ami a legfurcsább, hogy 6 évvel ezelőttig meg nem találtuk anyósomék padlásán szóba sem került "A" takaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!