Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Az a takaró többet jelentett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Az a takaró többet jelentett nekem mint bármi más az életben! " Mit tennétek egy ilyen kijelentés után?

Figyelt kérdés

Kidobtam a férjem gyerekkori takaróját, mert szakadt volt, koszos és büdös (nem volt szabad kimosni).

Tudtam, hogy nagyon szereti, de már tényleg olyan állapotban volt, hogy egy mosást sem bírt volna ki. A férjem pedig a fent leírtakat mondta és már második napja átköltözött az egyik barátjához.

Nem is igazán tudom, hogy egy ilyen dologhoz mit kellene szólnom.

Én elhiszem, hogy számára sokat jelentett, de azért egy felnőtt férfinek csak képesnek kellene lenni megválni egy koszos rongytól.

Létezik, hogy neki tényleg többet jelentett, mint a családja?

2015. okt. 12. 11:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%

Igaza van azoknak, akik szerint itt a másik tiszteletének abszolút hiánya miatt akadt ki a férjed.

Helyette döntöttél olyan dologban a megkérdezése nélkül, ami csak rá tartozik.

Gondolom folyton ilyen vagy, és most lett nagyon-nagyon elege. Baromi rosszul tud esni, ha az embert pont a felesége, akit szeret, ő szarja le a legjobban.

2015. okt. 14. 14:52
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Mond meg a férjednek, hogy ha felnott akkor hazakoltozhet.

29N

2015. okt. 14. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!