Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30000-35000 ft-ot szánok eljegyzési gyűrűre, többet
sajnos nem engedhetek meg magamnak. Jó ez az ár, vagy csak
a 100000 ft felettiek jelentenek valamit?
Nekem 10.000 forintért is megfelelne, bár nem hiszem hogy annyit is kiadna rá, de akkor se mondanék nemet. Nen az ár számít hanem hogy megfelelő társ vagy-e.
2019. máj. 5. 14:15
Én annak idején amikor ilyen gyűrűt néztem, olyat szerettem volna, amire ha ránéz sok év múlva, akkor is olyan különleges legyen, amiből érzi, hogy én is különlegesnek tartottam őt. A különleges nem egyenlő a cirádással. Lehet egy egyszerű is gyönyörű. Az övé egyszerű volt, de volt abban a gyűrűben egy olyan szépség, amit ő büszkén hordott, mert ő is nagyon szépnek tartotta.
2019. máj. 5. 14:19
Szerintem én rosszul lennék, ha 100ezer feletti gyűrűt kapnék-mondjuk én nem hordok ékszereket.
Csak tudja, hogy mennyire vagy elengedve anyagilag, ha meg többért várt gyűrűt, magára vessen. :/
Már az előző kérdésednél is írtuk.
2019. máj. 5. 14:20
Korrekt. A szegénység nem szégyen. A kérdés: Miért akar valaki megházasodni, ha egy közepes minőségű nadrág, cipő ára amit erre tud fordítani?
2019. máj. 5. 14:22
Az csak attól függ milyen a barátnőd. Én örültem volna egy Topjoy kupaknak is az ujjamra. Én soha nem értettem, hogy eljegyzési gyűrűnek miért kell drágát venni. Hordja az ember max 1 évig aztán úgy is átveszi a házasságit.
Nem tudom az enyém mennyibe került, nem is szeretném tudni, mert szinezett gyémánt és ha tudnám mennyi volt biztos, hogy kitekerném a párom nyakát amiért ennyit költött. Főleg mert féltettem és nem is nagyon hordtam. Szóval nekem tökéletesen megfelelt volna egy tök olcsó gyűrű is. Szerintem aki kevesli a 30 ezres gyűrűt azt nem is kell feleségül venni.
2019. máj. 5. 14:30
Le lettem pontozva mert nőként beérem úgy is ha nem költenek rám több tíz vagy százezreket? Aztán meg reklamáltok hogy sok az összes nő igénye és csak a pénzre mennek? Istenem :D
2019. máj. 5. 14:31
Ebben az árban már nem a leggagyibb lemezgyűrűt lehet venni, úgyhogy szerintem teljesen jó. Többet nem is kell rá költeni, a karikagyűrű az ami sokkal drágább, mert körbe sok anyag van benne, ott 70 ezer/ db biztos lesz. Gondold meg, házasodni drága.
2019. máj. 5. 14:48
2019. máj. 5. 14:50
Ha nem egy rongyrázó(nem érdekel,ha lepontoztok) akkor nem az ára a legfontosabb a gyűrűnek.Egy komolyabb szintre akarod emelni a kapcsolatotokat.Csak az érzések számítanak.
2019. máj. 5. 14:54
De minek nősülsz, ha nincs pénzed?
2019. máj. 5. 15:03
Kapcsolódó kérdések: