Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, megsértődnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megsértődnétek, ha a párotok nem akarná hordani az eljegyzési gyűrűt?

Figyelt kérdés
Soha nem hordok szinte semmilyen ékszert, gyűrűtt végképp. Megőrülök tőlük, idegesítenek. Sem eljegyzési sem házasság utáni gyűrűt nem szeretnék hordani, mertbnem tudom elviselni. Ez sértő lenne a másik fél számára?
2019. ápr. 3. 11:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne sértő, csak nem vennék neked gyűrűt az eljegyzésre, ha ezt tudom rólad.
2019. ápr. 3. 11:16
 2/41 A kérdező kommentje:
1.: akkor mivel kérnéd meg a kezem?
2019. ápr. 3. 11:18
 3/41 anonim ***** válasza:
24%

Nem megsértődnék, csak akkor nem kell a hercehurca a házassággal. Ugyan ez áll arra, hogy férjezett vagy leánykori neved lesz e. Ha nem kell a házasság mindennel együtt, akkor nem kell házasoknak lenni, lehet úgy is szépen együtt élni.

32/f

4/41 anonim ***** válasza:
92%
A gyűrű az csak egy szimbolum ! Nem az tart össze senkit
 5/41 anonim ***** válasza:
83%

#2. A szájával.

32/f

6/41 A kérdező kommentje:
3.: és ha a férfi akarja a házasságot mindenképpen, ő ragaszkodik a szertartáshoz is?
2019. ápr. 3. 11:22
 7/41 anonim ***** válasza:
74%
Ha eljegyeznelek es felesegul vennelek es te nem akarnad hordani a gyurut nem sertodnek meg, de csereben elvarnam hogy te se, ha eladom a gyuruket es veszek belole magamnak egy autot.
2019. ápr. 3. 11:27
 8/41 anonim ***** válasza:
57%

:D. Kérdező... itt arról van szó, hogy igent mondanál. Vagy elméleti a kérdés? Minden esetre, ha igent mondasz, akkor szerintem mindenre mondj csak igent. Amúgy ja nem a gyűrű tart össze, csak egy szimbólum... annak a szimbóluma, hogy felvállaltan tartozol valakihez. Nyilván alváshoz, munkához ahol sérülésveszélyes, nem kell hordani, de egyébként szerintem gáz, ha csak kipipáljuk, aztán becsesszük egy ékszerdobozba és élő se vesszük többet. Ilyen alapon esküvő után vissza is vihetitek a boltba.

32/f

2019. ápr. 3. 11:34
 9/41 anonim ***** válasza:
37%
Örülnék neki, mert akkor tiszta lelkiismerettel lenne indokom, hogy miért nem kell elvennem, meg aztán valamennyi pénzt is visszakapnék a gyűrű eladásából...
2019. ápr. 3. 11:34
 10/41 anonim ***** válasza:
75%

Nő vagyok de biztos rosszul esett volna a páromnak ha nem hordanám. Pedig azelőtt sose hordtam gyűrűt de ez teljesen más, le se veszem, csak ha pl húsozok konyhában....

Ő is hordja és büszke rá :-)

2019. ápr. 3. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!