Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, megsértődnétek, ha a párotok nem akarná hordani az eljegyzési gyűrűt?
Nem megsértődnék, csak akkor nem kell a hercehurca a házassággal. Ugyan ez áll arra, hogy férjezett vagy leánykori neved lesz e. Ha nem kell a házasság mindennel együtt, akkor nem kell házasoknak lenni, lehet úgy is szépen együtt élni.
32/f
:D. Kérdező... itt arról van szó, hogy igent mondanál. Vagy elméleti a kérdés? Minden esetre, ha igent mondasz, akkor szerintem mindenre mondj csak igent. Amúgy ja nem a gyűrű tart össze, csak egy szimbólum... annak a szimbóluma, hogy felvállaltan tartozol valakihez. Nyilván alváshoz, munkához ahol sérülésveszélyes, nem kell hordani, de egyébként szerintem gáz, ha csak kipipáljuk, aztán becsesszük egy ékszerdobozba és élő se vesszük többet. Ilyen alapon esküvő után vissza is vihetitek a boltba.
32/f
Nő vagyok de biztos rosszul esett volna a páromnak ha nem hordanám. Pedig azelőtt sose hordtam gyűrűt de ez teljesen más, le se veszem, csak ha pl húsozok konyhában....
Ő is hordja és büszke rá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!