Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, megsértődnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megsértődnétek, ha a párotok nem akarná hordani az eljegyzési gyűrűt?

Figyelt kérdés
Soha nem hordok szinte semmilyen ékszert, gyűrűtt végképp. Megőrülök tőlük, idegesítenek. Sem eljegyzési sem házasság utáni gyűrűt nem szeretnék hordani, mertbnem tudom elviselni. Ez sértő lenne a másik fél számára?
2019. ápr. 3. 11:13
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ugy erzik ok ezt kapjak cserebe a hazassgaert."

Én eleve utálom, amikor úgy állítják be, hogy a házasság egy ajándék, amit a férfi méltóztat adni a nőnek, és cserébe jár ez vagy az. Szerintem a házasság két ember szabad akaratából meghozott döntése, ha ajándéknak tekintik, akkor mindkettejük számára legyen az. Pont ezért utálom ezeket a szokásokat is, hogy "meglepetés legyen az eljegyzés", meg "nőként ne merd felhozni, hogy szeretnél házasodni, mert az nyaggatás", ebben is az van, hogy neked ez egy ajándék, amit meglepetésként kapsz és ne merd kikövetelni.

2019. júl. 12. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!