Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, megsértődnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megsértődnétek, ha a párotok nem akarná hordani az eljegyzési gyűrűt?

Figyelt kérdés
Soha nem hordok szinte semmilyen ékszert, gyűrűtt végképp. Megőrülök tőlük, idegesítenek. Sem eljegyzési sem házasság utáni gyűrűt nem szeretnék hordani, mertbnem tudom elviselni. Ez sértő lenne a másik fél számára?
2019. ápr. 3. 11:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

" akkor mivel kérnéd meg a kezem?"

Ahhoz nem kell gyűrű.

2019. ápr. 3. 11:44
 12/41 anonim ***** válasza:
32%

Nem vennék neki gyűrűt, és valószínűleg el sem venném .

Mert minek akkor az egész ugye? Facebookra kiposztolni?

Pont ahogy az előttem szóló mondja. Ha nem kell az egész pakk, a gyűrű, a gyűrű hordása, a név felvevése, akkor nem kell a lánykérés,a kő, az esküvő, a menyasszonyi ruha meg a közös vagyon sem gondolom...

amúgy meg mindenki azt csinál, amit akar, ha nektek ez így rendben van, ne hordjátok. Ha nem esne jól a másiknak, akkor meg vállald a kellemetlenséget, ha a többi kellene mind.

2019. ápr. 3. 11:45
 13/41 anonim ***** válasza:
48%

Úristen, de surmók az itteni férfiak. :D

Azt hiszitek, attól értékesebbek lesztek, ha van egy olyan balek nő, aki felveszi a neveteket? Jó vicc volt. Semmi értelme nincs, sőt annak sem, hogy a gyerek a ti nevetek kapja.

Én amúgy nem akarok esküvőt (max. ha nem ilyen tapló palim lesz), csak gyereket. Úgyis 90%, hogy én vagyok a gazdagabb fél, így hát nem kockáztatok, max. házassági szerződéssel.

Kérdező: esetleg fontold meg, hogy egy nyakláncra téve a nyakadban hordod a gyűrűt. Van egy ilyen ismerősöm, aki így hordja, szerintem nem rossz ötlet.

2019. ápr. 3. 11:54
 14/41 BigUncleZ ***** válasza:
100%

Lehet kicsit elrugaszkodott vagyok, de nekem erről az jutott eszembe, hogy akkor olyan "eljegyzési ékszert" veszek neki amit szívesen hord vagy jobban tolerál mint a gyűrű (a te esetedben).Ha meg nem hord semmit akkor bele kell törődni és kész nem erőszak.

Csak egy utólagos példa: apu sem szeretett gyűrűt hordani, de azért felvette. 20 év háasság után pedig egy közös gyűrű tetoválást csináltattak anyuval.

2019. ápr. 3. 11:55
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Én se nagyon szeretem a gyűrűket, és kifejezetten taszítana, ha kövesgyűrűvel akarna megkérni a párom. Simán beszéljük meg, hogy összeházasodunk és kész. Esküvőre karikagyűrű lehetne, de nem biztos, hogy mindig hordanám. Apám a nászúton hagyta el a jegygyűrűjét, azóta sem lett másik. Mégis 30 éve házasok, nem ezen múlik.
2019. ápr. 3. 12:10
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: nem vennék gyűrűt.

A számmal kérném meg a kezét.

2019. ápr. 3. 12:15
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nő vagyok és bár nem sértődnék meg de akkor nem vennék gyűrűt a helyébe. Felesleges pénz kidobás.
2019. ápr. 3. 12:17
 18/41 anonim ***** válasza:
7%

#13. Az csak egy papír női változata volt az első bekezdésed. Ez amúgy nem surmóság, csak ha elköteleződöm valaki felé és ezzel jár felelősségem, ezen felelősségem valamint elköteleződésem meg elvárás, hogy prezentáljam a közösségem tagjai felé, akkor azt hiszem, nem irreális azon elvárás, hogy ez kölcsönös legyen.

Aki úgy dönt, hogy házas lesz, az igen is annak minden elemével legyen az, és ne játssza azt, hogy ő amúgy facér, mert ugye nem a homlokukra tetoválják az embereknek. Bár lehet, inkább azt kéne.

32/f

2019. ápr. 3. 12:18
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb írta valaki a gyűrű medálként való hordását, szerintem teljesen jó kompromisszumos megoldásnak.
2019. ápr. 3. 12:34
 20/41 anonim ***** válasza:
51%

#19. Akkor is, ha Zsákos a férj vezetékneve? :D

32/f

2019. ápr. 3. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!