Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, megsértődnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, megsértődnétek, ha a párotok nem akarná hordani az eljegyzési gyűrűt?

Figyelt kérdés
Soha nem hordok szinte semmilyen ékszert, gyűrűtt végképp. Megőrülök tőlük, idegesítenek. Sem eljegyzési sem házasság utáni gyűrűt nem szeretnék hordani, mertbnem tudom elviselni. Ez sértő lenne a másik fél számára?
2019. ápr. 3. 11:13
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Te jó ég, nem gondoltam, hogy ez ilyen indulatokat fog kiváltani....

A gyűrűt fizikailag nem bírom elviselni, semmi köze ahhoz, hogy facérnak akarnám tettetni magamat. Viszont a gyűrű nyakbaakasztása nagyon jó ötlet erre nem is gondoltam, de meg fogom fontolni, jó megoldás, köszönöm.

Nem tudom, honnan vettétek egyből, hogy házasságot sem akarok stb, mert sehol nem írtam ilyet. Mindketten szeretnénk házasságot. Egyszerűen a gyűrű viselete kényelmetlen számomra, soha semmit nem hordok a kezemen, egy óra után megőrülök tőle.

Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.

2019. ápr. 3. 15:35
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

#30. Általánosságban beszéltem én is. A kérdező úgy jár el ahogy szeretne. Ő nem fogja az ujján hordani a gyűrűt, mert nem szereti, ő dolga, amit meg én mondtam, az meg az én dolgom. Nem azt írtam, hogy az én dolgom a kérdező dolga legyen, csak megkérdezte kinél hogy megy. Nálam így, nálad úgy, másnál meg amúgy. Annyi történt, hogy még is indokolta, hogy miért. Senki nem haragszik senkire.

32/f

2019. ápr. 3. 16:00
 33/41 anonim ***** válasza:
60%

Ilyen kérdéseknél mindig a szüleim esetét szoktam elmesélni: apám elvesztette a gyűrűjét, anyámét ellopták, apám a második esküvője egyeztetésekor jött rá, hogy a gyűrű nem kötelező elem, és valami olyasmi hagyta el a száját, hogy "Ja, hogy opcionális? Hát akkor nem, hát egy gyűrű 25.000 forint!" a felesége meg még mindig a volt férje nevét hordja mert az új okmányok csináltatása is drága.

A házasság abszolút nem ezeken múlik, de ha rám hallgatsz a pároddal még a lánykérés előtt érdemes egyeztetni, hogy nem vágysz gyűrűre.

2019. ápr. 3. 16:08
 34/41 anonim ***** válasza:
Én a pasi helyében megkérnélek egy olcsó, de jó minőségi gyűrűvel, például egy ezüsttel, akiben nincs kő és ahhoz kapnál egy láncot, hogy a nyakadban hordd. De az biztos, hogy nem kapnál drága gyűrűt, mert az szerintem az ujjra való, nyakba meg a medál.
2019. ápr. 3. 17:54
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Oh te jó ég, mennyi hisztis férfi van itt... Eldobom az agyam.... Azért elutasítani a házasságot, mert valaki nem tud/szeret/akar gyűrűt hordani... Nevetséges.... Meg ez a név felvètel is... Én speciel felvettem kötőjellel a párom nevét, de ha ez elvárás lett volna részéről, akkor jól körbe röhögőm... Azt gondolná az ember, hogy a 21. században nincs ennyi begyöpösödött ember...
2019. ápr. 3. 20:04
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor hordanám, ha a párom is hordja, annak nincs értelme, hogy csak egyikünk mutassa, hogy tartozik valakihez. Névfelvétel dettó.
2019. ápr. 4. 17:00
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
32/f, nem csodálkozok, hogy ennyi idősen még egy nőnek sem kellettél. Ilyen maradi, erőszakos és ostoba férfitól kíméljen meg minden nőt a sors.
2019. ápr. 4. 20:39
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez a névfelvétel dolog annyira szánalmas.

Mintha a tulajdona lenne a nő a férfinak. Fordítvs soha nem láttam, hogy egy férfi veszi fel a nő nevét. Miért? Soha nem venném fel a férjem nevét, szeretem a sajátom és tulajdona sem vagyok senkinek. Azért mert összeházasodunl még nem veszítem el az identitásom.

2019. ápr. 6. 17:00
 39/41 anonim ***** válasza:
19%
En nokent mondom, hogy az en ferjem nem sertodott volna meg. De amikor mondtam, hogy feveszem a nevet akkor nagyon orult. Banthatjatok a 32/f-t de a ferfiaknak ezek fontos dolgok. Ugy erzik ok ezt kapjak cserebe a hazassgaert. Na ez most hulyen hangzik, ne forgasstok ki. Ertsetek jol. Es azt is tudom hogy a ferjem nagyon szereti ha a gyuru miatt azonnal beazonositjak a statuszunkat pl egy etteremben es a pincer pl ugy kerdezi, hogy “es a kedves felesege hova szeretne ulni”. Vagy ilyesmi. Es igen tetszik vagy sem a hazssag mindig is egyfajta tulajdon jogrol szolt. Pont ez az ertelme. Ezert talaltak ki. Es ez kolcsonosen igaz.
2019. ápr. 29. 23:54
 40/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom itt vagy-e még kérdező, de én olyat láttam már, hogy tetováltattak gyűrűt, mert zavarta őket is az igazi.
2019. júl. 12. 02:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!