Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30000-35000 ft-ot szánok eljegyzési gyűrűre, többet sajnos nem engedhetek meg magamnak. Jó ez az ár, vagy csak a 100000 ft felettiek jelentenek valamit?
Szerintem bőven elég, mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér. Főleg, hogy ha leánykérésre kerül a sor, általában már közös kassza van, nem hiszem, hogy meg fog lepődni az anyagi helyzetemen.
Az enyém sem lehetett drágább, bár pontosat nem tudok, de ezüst, egyedi tervezésű, imádom.
18.
Ezt írtad:
""De minek nősülsz, ha nincs pénzed?" (egy zsák sz@rért..) - azért, mert érzelmek pénz nélkül is vannak és nem mindenki az anyagi javakban méri a boldogságot. Agyhalott hozzászólás; komolyan undorító ez a fogyasztói társadalom a párkapcsolatok terén is."
Akkor majd mond ezt amikor összeköltöznek és jönnek a számlák, meg jön a baba, és kéne neki a pelenka, meg a többi cucc!
Az én eljegyzési gyűrűm 5000 ft volt. Boldogan mondtam igent:) A karikagyűrű szerintem sokkal fontosabb ( abból érdemes rendes minőséget venni/ csinàltatni.( nekünk arany van)
Amúgy az a gyűrűm végül pàr év alatt elszíneződött így nem tudom hordani, de semmi pénzért nem dobnàm ki:) Örök emlék. Egyèbként végül lett helyette acélgyűrűm a bal kezemre, ami még jobb is mert a férjemnek is az van ( eljegyzéskor olyan lett neki. ) Bàr én is elsőre olyat vàlasztottam volna.
Ha a baràtnőd valóban szeret, nem fogja érdekelni milyen dràga a gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!