Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jelentek neki többet is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentek neki többet is?

Figyelt kérdés

Jóban lettem egy sráccal, szinte napi szinten ír.. Kiváncsi a véleményemre a munkájával kapcsolatban... Aztán amikor rá kérdeztem, hány éves nem mondta meg.bármennyire is kerdeztem..

Kerdezett,olyat h ha pl sok lenne, írnák e még neki..

Utána amikor 'kinyomoztam" csak úgy spontán elküldtem egy számot, a korát.. Érződött az írásából, tagadásból, nem örül, h megtudtam.

Amikor rájött, h biztos forrásbol tudom, h annyi.. Cazt irta.. Na jó,hát akkor ennyi volt..9 évvel idősebb.. Gondolom,sejtette, h sokallom..

viszont sokszor közömbös velem..ha nem erdeklem miert nem akarta, hogy megtudjam a korát??

2022. márc. 1. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

Hogy figyeld a szàmokat a szàmoknak jelentése van :)

Jeleket küld ..

Nekem béla téveseket küldött .. elérte hogy többet érezzek majd dobott

2022. márc. 1. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Téged zavar a korkülönbség ebben az esetben?
2022. márc. 1. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:

Aztán ha nem sokallod a korát majd azt mondja vàrj rá 9évet :)

De anonim szoval ha vàrnàl is nem biztos hogy valoba az akit személyesen ismersz mert letagadja azt mondja nem én hanem a barátom szerelmes beléd ..

Szoval majd élhetsz egy àlomvilàgba..

De engem radiroz most segit vagy tàmad??a macska összekaparta az ajtot eltüntetted azokat a nyomokat is..nagyon okos ember vagy de nem értem ezt a jàtszmàt

2022. márc. 1. 17:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar a korkülönbség, csak gondolom ő azt hitte hogy zavarni fog.. Azert nem akarta, h megtudjam
2022. márc. 1. 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:
"Gondolom sejtette hogy sokallom" Ezt írtad!
2022. márc. 1. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Milyen értelemben gondolsz rá?

Romantikus, baráti?

2022. márc. 1. 17:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, elírtam.

Én romantikus értelemben gondolok rá... De vajon, Ő???

Neha flörtöl.. Néha közömbös..

2022. márc. 1. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:

"Néha flörtöl...Néha közömbös"

Aki egyszer megégeti magát, az távolságtartó lesz.

Lehet erről van szó!

Azt írtad 9 évvel idősebb a "srác".

Akkor pontosan mennyi idősek vagytok?

Csak érdekel a történet szempontjából!

2022. márc. 1. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
42-51 :)
2022. márc. 1. 18:00
 10/13 A kérdező kommentje:

28-37..

Nem tudok kimenni belőle, hogy csak barátként tekint rám vagy többet is jelentek..

Sokszor aggodik.. Neha udvarol.. Es olyan mintha megbánná..elkezd mentegetőzni, h csak vicc volt..

Emlitette már, h azert nincs régen kapcsolata mert felti saját magatol a lanyokat..

2022. márc. 1. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!