Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentek neki többet is?
Jóban lettem egy sráccal, szinte napi szinten ír.. Kiváncsi a véleményemre a munkájával kapcsolatban... Aztán amikor rá kérdeztem, hány éves nem mondta meg.bármennyire is kerdeztem..
Kerdezett,olyat h ha pl sok lenne, írnák e még neki..
Utána amikor 'kinyomoztam" csak úgy spontán elküldtem egy számot, a korát.. Érződött az írásából, tagadásból, nem örül, h megtudtam.
Amikor rájött, h biztos forrásbol tudom, h annyi.. Cazt irta.. Na jó,hát akkor ennyi volt..9 évvel idősebb.. Gondolom,sejtette, h sokallom..
viszont sokszor közömbös velem..ha nem erdeklem miert nem akarta, hogy megtudjam a korát??
Hogy figyeld a szàmokat a szàmoknak jelentése van :)
Jeleket küld ..
Nekem béla téveseket küldött .. elérte hogy többet érezzek majd dobott
Aztán ha nem sokallod a korát majd azt mondja vàrj rá 9évet :)
De anonim szoval ha vàrnàl is nem biztos hogy valoba az akit személyesen ismersz mert letagadja azt mondja nem én hanem a barátom szerelmes beléd ..
Szoval majd élhetsz egy àlomvilàgba..
De engem radiroz most segit vagy tàmad??a macska összekaparta az ajtot eltüntetted azokat a nyomokat is..nagyon okos ember vagy de nem értem ezt a jàtszmàt
Milyen értelemben gondolsz rá?
Romantikus, baráti?
Igen, elírtam.
Én romantikus értelemben gondolok rá... De vajon, Ő???
Neha flörtöl.. Néha közömbös..
"Néha flörtöl...Néha közömbös"
Aki egyszer megégeti magát, az távolságtartó lesz.
Lehet erről van szó!
Azt írtad 9 évvel idősebb a "srác".
Akkor pontosan mennyi idősek vagytok?
Csak érdekel a történet szempontjából!
28-37..
Nem tudok kimenni belőle, hogy csak barátként tekint rám vagy többet is jelentek..
Sokszor aggodik.. Neha udvarol.. Es olyan mintha megbánná..elkezd mentegetőzni, h csak vicc volt..
Emlitette már, h azert nincs régen kapcsolata mert felti saját magatol a lanyokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!