Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet jelentenek a barátok, mint én?
Nemrég óta vagyunk együtt a párommal, de mostanában elég sok vitánk van. Mind a ketten 30-as korosztályba tartozunk.
A párom (férfi) hetente többször találkozik a barátaival. Volt amikor elnapoltuk a találkozót mert velük már leszervezett találkozója volt... de előtte megbeszéltük, hogy másnap találkozunk és aznap szólt, hogy bocs ma mégse jó...
Persze, találkozzon az ember a barátaival, ezzel nincs is semmi gond, de miért kell hetente többször is velük lógni??
Én is találkozom a barátnőimmel, de nem 1 héten többször. Felnőtt nők vagyunk, mindenkinek megvan a saját élete.
Nem tudom, hogy így hosszabb távon fog-e működni a kapcsolatunk. Attól félek, ha lenne gyerekünk, akkor is ez lenne és minden rám maradna.
És igen, beszéltem már vele erről és a válasza: hogy a volt párjának is ez volt a legnagyobb hibája, hogy mindig beleszólt, hogy mikor találkozhat a barátaival... nálunk nem beleszólással van a baj, hanem, hogy lassan több időt tölt velük, mint velem...
Aki volt már hasonló helyzetben, mit tettetek?
Változott valami?
Én biztos vagyok benne,hogy még így is veled tőlt több időt,mint a barátaival.
Lehet nem akar úgy járni,mint sokan,akik ha kapcsolatban vannak azt veszik észre,hogy eltűntek a haverok,mert a barátnők behatàrolták őket.
De az is lehet,hogy sem az előző barátnő sem Te nem vagy elég fontos neki.
Ha az előző kapcsolatában is ez volt, akkor ő egyszerűen ilyen, nem adja át magát teljesen a kapcsolatnak, hanem ő is csak 1 a heti programok közül. Vagy egyszerűen nem szerelmes, ès az előző én se volt az, hogyha annyira nincs igènye a másik társaságára, hogy mèg a megbeszèlt találkozót is lemondja.
Ezen nem nagyon fogsz tudni változtatni. Ha neked mások az igènyeid, akkor nem ő az embered.
Alap járaton jól megvagyunk, de mikor leültem vele erről beszélni akkor a fentebb írt válasszal le is zárta a beszélgetést, plusz mondta ezért "harap" nem szereti ha korlátozzák.
Egy kapcsolatomban sem volt ilyen probléma, hogy ne tudtunk volna találkozni a barátokkal, de azért a heti 3-4 nap találkozót sokallom. Elvileg velem tervez, gyakorlatilag a barátaival...
Sajnos megfordult már a fejemben, hogy valóban egymáshoz valók vagyunk...
Veled tervez, persze. Vègül is család mellett is lehet majd minden nap haverozni... Aztán az olyan is lesz.
De a legnagyobb baj, hogy nem is akarja figyelembe venni a re álláspontot, mert az már korlátozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!