Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többet jelentenek a barátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet jelentenek a barátok, mint én?

Figyelt kérdés

Nemrég óta vagyunk együtt a párommal, de mostanában elég sok vitánk van. Mind a ketten 30-as korosztályba tartozunk.

A párom (férfi) hetente többször találkozik a barátaival. Volt amikor elnapoltuk a találkozót mert velük már leszervezett találkozója volt... de előtte megbeszéltük, hogy másnap találkozunk és aznap szólt, hogy bocs ma mégse jó...

Persze, találkozzon az ember a barátaival, ezzel nincs is semmi gond, de miért kell hetente többször is velük lógni??

Én is találkozom a barátnőimmel, de nem 1 héten többször. Felnőtt nők vagyunk, mindenkinek megvan a saját élete.

Nem tudom, hogy így hosszabb távon fog-e működni a kapcsolatunk. Attól félek, ha lenne gyerekünk, akkor is ez lenne és minden rám maradna.

És igen, beszéltem már vele erről és a válasza: hogy a volt párjának is ez volt a legnagyobb hibája, hogy mindig beleszólt, hogy mikor találkozhat a barátaival... nálunk nem beleszólással van a baj, hanem, hogy lassan több időt tölt velük, mint velem...

Aki volt már hasonló helyzetben, mit tettetek?

Változott valami?

2019. jan. 5. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen beállítottságú férfinak ne szülj gyereket. Nem számíthatsz majd rá sokmindenben.
2019. jan. 5. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Gyakori kèrdéses tanácsokat összegezve egy pasinak sem szabad gyereket szülni.
2019. jan. 5. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Márhogy a nőnek egy pasinak😂
2019. jan. 5. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Hát ilyen pasiknak ne is😀
2019. jan. 5. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:
29%
Vagy csak ne a kérdező,majd másik nő.
2019. jan. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!