Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fontosabb hogy a szüeliem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb hogy a szüeliem és a rokonok, barátok mit gondolnak vagy, hogy én mit érzek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatom van a szüleimmel és mindent megbeszélek velük, mindig mindenről tudnak. Az én választottamat egyáltalán nem fogadják el és ellenzik a kapcsolatunkat, ugy gondolják nagyon rossz váladztás és csak rossz lessz nekem ha vele leszek. Nem a legtökéletesebb ember és vannak hiabái, de kinek nem? Szakitottunk, de én még mindig szeretem és rengeteget változott értem (senki nem hiszi el hogy meg tud változni) és még mindig küzd. Nem tudom mit tegyek. Pszichologushoz nem tudok elmenni, mert nekem nagyon drága, de tanácsra lenne szükségem. Hibát követek el, ha a szüleimre hallgatok, vagy akkor, ha a szívemre? Előre is köszönom a válaszokat!

2018. jún. 3. 01:35
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Egyelőre hallgass a szüleidre. Most ne egy másik beteg ember gondjait vedd a nyakadba, hanem igyekezz felnőni. Az, hogy a szüleid mindig mindenről tudnak, egyáltalán nem a jó kapcsolat ismérve.
2018. jún. 3. 01:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Mért szakítottatok? Szerintem a szívedre hallgass.
2018. jún. 3. 02:46
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Soha ne helyezd a családodat ilyen szinten a párod elé. Fontos a család, de ők nem lesznek ott veled mindig. Gondolnod kell a jövődre is. Ők meg előbb utóbb belenyugszanak ha szeretnek. Bár én ezek után a párod helyében nem fogadnálak vissza.
2018. jún. 3. 06:07
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Egyértelműen az a fontosabb, hogy mit érzel. Nem mások elvárádai szerint kell élni. Még akkor sem, ha azok a szüleid. Viszont a véleményüket meghallgathatod, jót akarnak neked, és sokmindent jobban látnak, meg több dolgot megtapasztaltak már, míg te fiatalon még nem. Szóval meghallgatod, és mérlegelsz, átgondolod, aztán döntesz.

Hány éves vagy? Volt már komolyabb kapcsolatod, őt elfogadták?

Ezzel a sráccal mi a bajuk konkrétan? Mert ez a nem tökéletes, de senkisem az duma igaz, de nagyon nem mindegy mi azok a "hibák".

2018. jún. 3. 07:34
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Én sohasem beszélek ilyen konkrétan bele a gyerekeim pàrkapcsolatába.

Elmondom, amit gondolok mert nem tabutéma, viszont az ő életük.

Nem baj, ha néha melléfognak

2018. jún. 3. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Hat konkretumok nelkul senki nem fogja neked megmondani a tutit. Alapbol persze, a sajat erzeseink szamitanak, de vannak emberek, akik nem latjak a fatol az erdot es iranymutatasra van szukseguk. Siman lehet, h a szuleidnek van igaza. Honnet tudjuk? A tenyek nelkul csak locsogni lehet.
2018. jún. 3. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Persze biztos azért fogok szakítani azzal akit szeretek mert a családomnak nem tetszik!??!!! Megis érdemled hogy szenvedjél ha nem vag képes kiállni magadért és hagyod hogy elnyomjanak.

Az én családom sem tudja elfogadni az én páromat. Apám még pénzt és házat is ajánlott fel nekem hogy hagyjam el hát köszönöm szépen dugja fel magának. Csak mert nekik nem szimpatikus. Nem drogos, nem börtön töltelék tisztességesen dolgozik még csak nem is egy bulizós gyerek, nem cigizik, nem iszik csak nem szimpatikus.... Ha az én párom elhagyna a családja nyomására hagynám békén kinek kell egy olyan ember aki nem tud értem vagy magáért kiálni?

2018. jún. 3. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
#7-es. Lehet, hogy nálad "csak nem volt szimpatikus", de a kérdező esetében erősen ketlem, hogy csak erről lenne szó. Inkább viselkedésbeli, mentális problémát sejtek a háttérben, főleg hogy ahogy kiveszem a barátai is a szülők véleményén van. Ilyen esetben pedig nagyon ildomos nagyon megfontolni, átgondolni.
2018. jún. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!