Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb hogy a szüeliem és a rokonok, barátok mit gondolnak vagy, hogy én mit érzek?
Egyértelműen az a fontosabb, hogy mit érzel. Nem mások elvárádai szerint kell élni. Még akkor sem, ha azok a szüleid. Viszont a véleményüket meghallgathatod, jót akarnak neked, és sokmindent jobban látnak, meg több dolgot megtapasztaltak már, míg te fiatalon még nem. Szóval meghallgatod, és mérlegelsz, átgondolod, aztán döntesz.
Hány éves vagy? Volt már komolyabb kapcsolatod, őt elfogadták?
Ezzel a sráccal mi a bajuk konkrétan? Mert ez a nem tökéletes, de senkisem az duma igaz, de nagyon nem mindegy mi azok a "hibák".
Én sohasem beszélek ilyen konkrétan bele a gyerekeim pàrkapcsolatába.
Elmondom, amit gondolok mert nem tabutéma, viszont az ő életük.
Nem baj, ha néha melléfognak
Persze biztos azért fogok szakítani azzal akit szeretek mert a családomnak nem tetszik!??!!! Megis érdemled hogy szenvedjél ha nem vag képes kiállni magadért és hagyod hogy elnyomjanak.
Az én családom sem tudja elfogadni az én páromat. Apám még pénzt és házat is ajánlott fel nekem hogy hagyjam el hát köszönöm szépen dugja fel magának. Csak mert nekik nem szimpatikus. Nem drogos, nem börtön töltelék tisztességesen dolgozik még csak nem is egy bulizós gyerek, nem cigizik, nem iszik csak nem szimpatikus.... Ha az én párom elhagyna a családja nyomására hagynám békén kinek kell egy olyan ember aki nem tud értem vagy magáért kiálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!