Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem vagy a sex a fontosabb?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Férjemmel 2009-ben házasodtunk meg.Az esküvő előtt egy hónappal megszűnt a sex köztünk.Azt mondta elmegy orvoshoz,valami baja lett,de közben eltelt 6 év.Nem csaltam meg,de nagyon akartam gyereket ezért külön költöztünk.Rá 2 hónapra terhes lettem.A verszerinti apa egy gyökér.Férjem volt ott a szülésnél,nevére vette a kislányom,úgy szereti mint a sajátját.A nevét is a karjára tetováltatta.A testiség nem oldódott meg köztünk.Szerintetek nagyon önző dolog ha mégis más férfira,sexre vágyom?Lehet így boldogan élni.Később úgy sem a szexről szól egy kapcsolat.Nemtudom mit tegyek.

2018. febr. 26. 06:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Azt nem varhatja el toled a ferjed, hogy orokre mondj le a szexrol.

Miert nem megy el orvoshoz? Neki ez igy jo?

2018. febr. 26. 06:43
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Beszéljétek meg. vesd fel, hogy nyitott kapcsolat esetleg, vagy most már tényleg menjen orvoshoz (de ha eddig nem ment, akkor szerintem nemnis fog). Mind a kettő fontos, hosszú tâvon ùgysem fog jól működni, ha nincs szex, de te vágynál rá.
2018. febr. 26. 07:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a férjed eltűri hogy gyökerekkel dugasd magad. Akkor mi itt a gond? Együtt éltek és te - ha igényed van rá - megdugatod magad egy gyökérrel.
2018. febr. 26. 07:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó.Mielőtt lefeküdtem mással külön költöztünk.Most sem élünk együtt.Amíg együtt voltunk nem voltam senkivel.Eljön néha pár napra.De tudom hogy szeret.Az előzőeknek.:Igen nem leszek boldog érzem én is.Nem szoktunk erről beszélni,régen próbáltam de eltereli a témát.
2018. febr. 26. 07:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről, hogy minden jó lenne vele, de nem tudsz lemondani a szexről. Ő mit javasol, hogyan tovább?
2018. febr. 26. 08:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Menjetek el együtt orvoshoz.

Egyébként meg ha működik a dolog, akkor ebben az esetben megérteném a nyitott kapcsolatot. Bár legalább megpróbálhatná az orvost, mert az se megoldás hogy te a testiséget máshonnan kapd.

2018. febr. 26. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Húú, ti kerekek nélkül akartok autózni...a férjed minek tartja magát? Bocs, de nem hinném, hogy épeszű embernek ez így jó. Sürgősen tennie kellene valamit...és neked pedig támogatni, mert ' asszem ráfér.
2018. febr. 26. 09:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van csak fordítva. Nálunk a nejemnek vannak bizonyos gondjai. Szeretem nem kérdés, de a szex is kell úgyhogy diszkréten csajozok.
2018. febr. 26. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Esküvő előtt egy hónappal szűnt meg a szex. Ez nem furcsa neked?

Ha esküvő előtt 1 hónappal már megszünt a szex és azóta sem volt akkor szerintem simán bepánikolt és valamiért beágyazódott a tudatalattiába, hogy a házasság miatt nincs szex vagy nem tudom, de valami történt a fejében. És te ezt tűrted 6 évig. Jófej a pasas, inkább ő az önző ahelyett, hogy megmondaná viszlát soha nem lesz szex közöttetek. Amúgy azt nem próbáltátok, hogy elváltok és hátha visszajön a kedve? Ha nem akkor te keresel valakit és ő is keres egy aszexuális nőt.

Amúgy ha volt orvosnál akkor mi a baja? Vagy fizikailag nincs problémája? Ha nincs akkor pszichológushoz már rég elmehetett volna. Én nem is értem 6 évig egy olyan házasságban élni ahol az igények mások... hát nem tudlak sajnálni, hogy ennek nem vetettél véget előbb erre egy s..ggfejtől lettél terhes.

2018. febr. 26. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

különköltözés =/= válás. Megcsaltad.

És ajánlom számára az alpha powert és super male vitality-t.

2018. febr. 26. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!