Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem vagy a sex a fontosabb?
Azt nem varhatja el toled a ferjed, hogy orokre mondj le a szexrol.
Miert nem megy el orvoshoz? Neki ez igy jo?
Menjetek el együtt orvoshoz.
Egyébként meg ha működik a dolog, akkor ebben az esetben megérteném a nyitott kapcsolatot. Bár legalább megpróbálhatná az orvost, mert az se megoldás hogy te a testiséget máshonnan kapd.
Esküvő előtt egy hónappal szűnt meg a szex. Ez nem furcsa neked?
Ha esküvő előtt 1 hónappal már megszünt a szex és azóta sem volt akkor szerintem simán bepánikolt és valamiért beágyazódott a tudatalattiába, hogy a házasság miatt nincs szex vagy nem tudom, de valami történt a fejében. És te ezt tűrted 6 évig. Jófej a pasas, inkább ő az önző ahelyett, hogy megmondaná viszlát soha nem lesz szex közöttetek. Amúgy azt nem próbáltátok, hogy elváltok és hátha visszajön a kedve? Ha nem akkor te keresel valakit és ő is keres egy aszexuális nőt.
Amúgy ha volt orvosnál akkor mi a baja? Vagy fizikailag nincs problémája? Ha nincs akkor pszichológushoz már rég elmehetett volna. Én nem is értem 6 évig egy olyan házasságban élni ahol az igények mások... hát nem tudlak sajnálni, hogy ennek nem vetettél véget előbb erre egy s..ggfejtől lettél terhes.
különköltözés =/= válás. Megcsaltad.
És ajánlom számára az alpha powert és super male vitality-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!