Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány úgy ismerkedik hogy akár házasság is lehet belőle?
Figyelt kérdés
Vagy csak egy bizonyos kor felett?2022. febr. 23. 19:02
1/9 anonim válasza:
Nem, és nincs olyan kor sem, ami ezt garantálná! Sőt épp eszű ember nem így ismerkedik soha, tudja, hogy bármi lehet belőle, és így is áll hozzá, van amikor az elején látszik, hogy ebből komoly nem lesz, máskor meg komolynak látszik, és nagy csalódást okoz.
2/9 anonim válasza:
Ne általánosíts. Én pl a házasság ellen vagyok. Inkább azt nézem, mennyire lehet hosszú távú kapcsolat.
27N
3/9 anonim válasza:
Én igen. Házasság, vagy halálig tartó kapcsolat, nekem mindegy, a lényeg, hogy nem csak páréves dolgot keresek.
4/9 anonim válasza:
Minden kapcsolat úgy kezdődik, bármi lehet belőle. Például sokan úgy kezdik, hogy komolyat keresnek, aztán pár hónap után egymás idegeire mennek és szakítanak.
Mi úgy kezdtük, hogy nem lesz ebből semmi, csak párszor szexelünk. Most leszünk 8 éve házasok.
Szerintem nem igazán mi döntjük el, hogy mi lesz. Nem tudjuk előre, hogyan hatunk egymásra.
5/9 anonim válasza:
Nem, én pl soha nem akarok megházasodni
6/9 anonim válasza:
Én alapvetően szeretnék majd házasságot, úgyhogy nyilván úgy állok a társkereséshez, hogy nem megyek bele olyan kapcsolatokba, amiből max. valami pár hónapos tingli-tangli lehet, hanem egy olyan embert szeretnék találni, akivel leélhetem az életemet. Viszont előbb igyekszek mindenkinek esélyt adni, hogy megismerhessem, nem úgy írok rá a társkeresőn, hogy "na, ő lesz a férjem", és nem képzelem el magam menyasszonyi ruhában az első randi után. :D
7/9 anonim válasza:
Nem. Lányokkal például abszolút nem. Férfiakkal sem általában.
9/9 anonim válasza:
Mivel vallásos vagyok, igen. De ez nem azt jelenti, hogy még nem is ismerem és már mindenképp házasodni akarok bárkivel. Hanem hogy ha összeillünk, akkor ő is ezt szeretné. Aki meg nem ezt szeretné, azzal nem illünk össze. De azért még van pár másik "kritérium" persze, ám az elején biztos tisztázom, hogy mindketten a házasság reményével ismerkedünk-e. Az biztos nem szimpatikus, aki csak sodródik, de nincs bátorsága, mert fél elveszíteni a további lehetőségeit. De az sem, aki ragaszkodik az elméleteihez vagy birtoklási felindulásból dönt, pedig még nem is ismer. Valahogy középút... legyen benne sok érzelem, vágy, akarat, tervek, de józan ész és némi rugalmasság is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!