Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kancsal nőként senkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kancsal nőként senkinek nem kellek mit kellene csinálnom hogy ne gondoljak erre mindig?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 16:56
1 2 3 4
 21/31 peca1000 ***** válasza:
91%
Bocsi, műtötték az asszonyt vele, és utána volt szemtorna, és takargatás.
2022. febr. 22. 20:15
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Mennyi idős vagy és merre élsz? Hátha....? :)
2022. febr. 22. 20:53
 23/31 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért nem lehet megműteni. Leírod?
2022. febr. 22. 22:52
 24/31 anonim ***** válasza:
96%

Egy kancsal barátnőm van, mindig volt udvarlója, már gimiben is, és két férjet is elfogyasztott. Ismerősi körben is van egy családos, szerintem feltűnően szép, pedig kancsal fiatal nő, nemrég született babája.

Nem ezen múlik, hogy lesz-e párod vagy hogy mennyire tartanak a férfiak. Hanem hogy te mennyire fogadod el magad, tartod magad értékesnek és ezt kommunikálod (ruházkodás, viselkedés, beszéd) a külvilág felé.

2022. febr. 23. 05:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Schmidt Máriának is volt férje, méghozzá gazdag férje, úgyhogy.
2022. febr. 23. 06:04
 26/31 anonim ***** válasza:
76%

Nekem van ilyen barátnőm. Nem csak hogy kancsal, de erős plusszos szemüvege van, hatalmasnak néznek ki a lencse mögött a szemei. Egyik rád néz, másik a terepet pásztázza.

De a segge jó, a pasiknak meg az alakon kívül nem számít semmi.

2022. febr. 23. 10:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
En sem hiszem hogy csak a kancsalság az oka. Volt egy brutal kancsal kolléganőm egyszer, és rohadt jó nő volt, valahogy még a kancsalság is jól állt neki.
2023. márc. 25. 17:40
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Én ismertem egy nagyon kancsal lányt, mégis egy tündér volt, és mindenki szerette, és nagyon vonzotta a pasikat, pedig egy picit se volt ku-rvás. Nagyon intelligens, pozitív, kedves, mosolygós, szellemes, és azóta iszonyatosan sikeres nő lett, aki ezekből a pozitív tulajdonságokból azóta se vesztett semmit se.

Az iszonyatosan sikeres alatt nem azt értem, hogy milliárdos, de azért falja az életet, mindent kipróbál, tele van élményekkel, kifejezetten boldog.

2023. márc. 26. 08:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Én tiktokon láttam párszor egy kancsal lányt. Oldalra áll az egyik szeme. Sminkeli magát, a szemeit is, hosszú a haja, frizurákat is csinál magának, edz, diétázik, csinosan, elegánsan öltözködik. Ő legyőzte az önbizalomhiányát a szeme miatt és másba fektette a prioritást. És egy nagyon kellemes megjelenesű lány lett belőle.

Hidd el, nem baj az, ha nem akar minden kan "leakasztani", sokkal jobb és többet ér a szerető párkapcsolat. De ehhez tenned kell. Tedd magad formába, olvass sokat, hobbizz sokat, tanulj nyelveket vagy bármit, amit szeretnél. Alakíts ki magadnak egy életet, amiben jól érzed magad.

2023. ápr. 24. 17:06
 30/31 anonim ***** válasza:
"Ők nem is próbálkoznak nálam csak én" - Ha többet szeretnél, várd meg, hogy a férfi kezdeményezzen. Addig pedig fogadd meg a 29-es tanácsait.
2023. ápr. 25. 21:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!