Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történik? Nem értem
Sziasztok! A problémám az hogy nem értem pontosan mit szeretne tőlem az osztalytarsam.
Joba vagyunk, meg voltunk is, de egy pár hónapja elég furán viselkedik velem, sokat ír nekem minden miatt, teljesen jól el tudunk beszélgetni mindenről aztán egyik napról a másikra van hogy eltunik, írok neki valami miatt de nem valaszol, suliba kerul, ha ranezek elnéz rólam.
Máskor meg kedves, előre enged, megfogja a kabátomat ha látja hogy valamit keresek mondjuk.
Eléggé nem ismerem a mai fiúkat, meg nem is tudom már mikor melyik mit akar, de létezik hogy nem vagyok neki közömbös?
Mielőtt megkerdezitek, egy nagyon helyes fiúról van szó, talán a leghelyesebb az osztályban, bár én osztalytarssal soha(!) De ez az utolsó évünk közösen, az egyetlen problémám vele hogy elég gyerekesen viselkedik néha, nem volt még kapcsolata szerintem, bár nagy buliarc a srác de nem egy cselcsap.
Hátha valaki jobban érti ezekből hogy most ő akar is tőlem valamit, csak szimplán kedvel, vagy egyeltalan semmit?
Koszi a választ!
Mindketten 18 évesek vagyunk
Koszi mindenkinek!:)
Összefoglaltatok a lényeget, elengedem ot😄 amugy mindig is az idősebb fiúk vonzottak, de nem egy 23-4 évestol kaptam meg hogy mégis mit kepzelek neki kell egy 18 éves kislány? Igy mar úgy voltam vele hogy nem érdekel a kor 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!