Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mi történik? Nem értem

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történik? Nem értem

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám az hogy nem értem pontosan mit szeretne tőlem az osztalytarsam.

Joba vagyunk, meg voltunk is, de egy pár hónapja elég furán viselkedik velem, sokat ír nekem minden miatt, teljesen jól el tudunk beszélgetni mindenről aztán egyik napról a másikra van hogy eltunik, írok neki valami miatt de nem valaszol, suliba kerul, ha ranezek elnéz rólam.

Máskor meg kedves, előre enged, megfogja a kabátomat ha látja hogy valamit keresek mondjuk.

Eléggé nem ismerem a mai fiúkat, meg nem is tudom már mikor melyik mit akar, de létezik hogy nem vagyok neki közömbös?

Mielőtt megkerdezitek, egy nagyon helyes fiúról van szó, talán a leghelyesebb az osztályban, bár én osztalytarssal soha(!) De ez az utolsó évünk közösen, az egyetlen problémám vele hogy elég gyerekesen viselkedik néha, nem volt még kapcsolata szerintem, bár nagy buliarc a srác de nem egy cselcsap.

Hátha valaki jobban érti ezekből hogy most ő akar is tőlem valamit, csak szimplán kedvel, vagy egyeltalan semmit?

Koszi a választ!

Mindketten 18 évesek vagyunk

2022. febr. 19. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hiába vagy jogilag éppenhogy nagykorú, de sztem ezt tinikategóriába kellett volna kiírnod, nem ide.
2022. febr. 19. 23:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy egyszer hajnalban felhivott hogy fontos dolgot szeretne velem megbeszelni, nem vettem fel, azóta nem mondja el mi volt az, pedig másnap visszahivtam
2022. febr. 19. 23:56
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, az lehet, neharagudj.

Igazabol egy kérdést olvastam úgy mentem a válasz írásába, és benne maradt ez.

2022. febr. 19. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"nem értem pontosan mit szeretne tőlem az osztalytarsam."

Szerintem semmit.

Ha akarna valamit, észrevennéd.

2022. febr. 19. 23:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszi!:)

Tényleg nem értem a mai fiúkat, és én már nem élem bele magam semmibe, legalábbis próbálom, mert valahányszor többet láttam bele mint kellett volna, csattantam😅

2022. febr. 19. 23:58
 6/11 A kérdező kommentje:
De en se nagyon vagyok tapasztalt, sok mindent nem tudok, ezért ti biztos okosabbak vagytok itt ilyen témában, ezért gondoltam megkerdezlek titeket😊
2022. febr. 20. 00:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 évvel idősebb vagyok nálad, de én sem értem jelenleg jobban a pasikat, mint te.... lehet ez már így marad... :(
2022. febr. 20. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Tele van gátlásokkal. Jellemzően, hogy hol kitárulkozik, hol meg elzárkózik. Tipikus labilis lelkű kamasz.

Ne feledd, hogy egy 18 éves lány érettségben előrébb van a 18 éves fiúknál.

Idősebb fiúk között keresgélj.

Ezt a fiút tartsd meg cimborának.

2022. febr. 20. 00:14
 9/11 anonim ***** válasza:

5: Én itt gyakorin azt veszem észre, hogy ők nem akarnak semmit, hanem a lánytól várják, hogy akarjon valamit.

De nem vagy előrébb egy olyan fiúval, akit te kell felszedjél.

Esetleg mondj neki valami egyértelműt, pl. hogy ha nagy lesz, lehet a barátod, ha akar. :) Vagy hogy érettségi után elhívhat randira, ha akar. Vagy ilyesmi.

2022. febr. 20. 00:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Kicsik vagytok még! Te meg mit akarsz egy kisfiútól! Keress egy igazi pasit aki nem egy ilyen béna szerencsétlen lúzer!
2022. febr. 20. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!