Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem!? Mi is történik?
Barátság extrákkal voltunk együtt. Vége lett. Én lezártnak tekintettem. Több mint egy éve ír.
Annyit mondott, múlt nem lesz újra, de nem akarja, hogy eltünjek előle.
Mi is van?
Valaki lát ebben valamit?
Köszönöm a választ!
Középkorú nő vagyok

Nekem is volt ilyen.. Mint kiderült, nem volt képes elfogadni, hogy ebből nem lesz több.. ( sem szexkapcsolat, sem kapcsolat) Aztán végül egyértelművé vált úgy 1 év után neki is, azóta sikerült kikopni a képből.
(Húszuonéves nő, a pasi 40-es. A te esetedben is bizony ezért csinálja, nyilván)

Kb 2 eshetőség van.
Az egyik, amit #1 írt, hogy részérő nem csak szexkapcsolat voltál, és most mindent elkövet, hogy legalább a közeledben maradjon.
A másik, hogy továbbra is szeretne a potenciális szexhaverok körében tudni.
Azt viszont csak te tudod eldönteni, mivel csak te ismered, hogy mennyire hősszerelmes típus, hogy az 1) eset legyen a valid, vagy csak nagy kujon, aki gondoskodik, hogy előbb utóbb úgyis az ágyában köss ki újra, azaz 2) eset.

Köszönöm a válaszokat!
Így vagy úgy, de képben akar hagyni...

4: így van.
A kérdés, innentől az, hogy neked ez megfele e vagy sem, de a lényeg, hogy valamiért a közeledben akar maradni
Viszont ne gondold túl, semmi nem garantálja, hogy többet akar, nem csak vésztartalékban tartani, hogy megcsináljon, ha nincs más képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!