Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A rajtakapásos nevetésnek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rajtakapásos nevetésnek mi az oka? Úgy értem, amikor egy nő benyit az ép félrekuficoló barátjára/férjére, és amikor meglátja mi történik, elneveti magát.

Figyelt kérdés
2018. márc. 26. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen csak a filmekben van.
2018. márc. 26. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy az a férfi egy gyökér. Csuoán ennyi és ha ez igaz akkor nem kérdés a továbbiakban foglalkozni vele. Lapátra vele.
2018. márc. 26. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberi reakció, mindenki másképp reagál sokk helyzetben, egy traumánál igen is simán lehet nevetés, persze nem az a szakadok a poéntól nevetés hanem a kínodban nem tudsz mit csinálni. Nekem is volt hogy már sírni se tudtam csak nevettem akkora kínom volt.
2018. márc. 26. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikor az ember kínjában nem tud mit csinálni, de vhogy le kell vezetni a feszkót. Van, aki ilyenkor nem üti-vágja a másikat, hanem kínjában nevet.

A másik ok meg az lehet, hogy kineveti a pasiját, mekkora egy

lúzer, hogy ilyen módon bukott le. Hogy annyi esze nincs, hogy akkor legalább ne a közös lakásban csinálja.

2018. márc. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!