Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szex kozben benyit a szulo?

Figyelt kérdés
bocsanatot kert majd zavaraban elmondta amit szeretett volna egyebkent is
2013. okt. 22. 14:02
 1/8 A kérdező kommentje:
bevoltunk takarva s talan nem volt egyertelmu a poz miatt de ha nem vette volna le nem ker bocsanatot ha meg igen miert nem ment ki egybol.
2013. okt. 22. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:

menjetek hotel szobába basszki, ha meg csóringer vagy, akkor ne legyen nőd, természetes szelekció. xD

Am ciki lehetett nagyon xD

2013. okt. 22. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:
kar hogy nem nőm van..
2013. okt. 22. 14:12
 4/8 anonim válasza:

Pár éve nálunk is volt ilyen.Elég kellemetlen rajtunk takaró sem volt.Aztán én túl sok mindent nem tudtam tenni, mert párom édesanyjáról volt szó, aki szépen meg is sértődött.Az a kérdés, h a te szülőd nyitott be, v a párodé.Én anyukámnak eszébe nem jut benyitni, de még bekopogni sem.Tiszteletben tartja a személyes teremet, és ugyan ez fordítva.Ha a te szülődről van szó, akkor mindenkép érdemes lenne leülni vele beszélni erről, hogy már nagylány vagy, van magán életed, és szeretnéd ha ilyen nem fordulna többször elő.Ha pedig a párod szüleiről van szó, akkor őt megkérni, h tegye meg ugyan ezt.

Az ilyesmi könnyen tönkre tudja vágni a szexuális életet, ha nem tudsz ellazulni, hanem azon kell feszengeni, h mikor nyithat be valaki.Párom édesanyjának is fantasztikus érzéke volt ahhoz, h mindig akkor legyen valami nyűgje, amikor éppen benne voltunk valamiben.A vége fele már nem is szerettem lefeküdni vele, amikor náluk voltunk.Ha nem használ, akkor pedig szerezz egy kulcsot.

2013. okt. 22. 14:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Kesōn jōtt a párom ,édesanyam pedig nem tudott ròla.Egyebként nem szokasa bejönni csak úgy,de mégis kellemetlen mindannyiunk számára és nem tudom,hogy kell e errõl beszélnünk vagy hagyjam a dolgot hisz máskor mindannyian körültekintôbbek leszünk biztos vagyok benne.
2013. okt. 22. 14:33
 6/8 Zakathol ***** válasza:
Zárd be az ajtót.
2013. okt. 22. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég kellemetlen volt ez mindenkinek, felesleges ennyit rugózni rajta!:)
2013. okt. 22. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. okt. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!