Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj lenne, ha szex után, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lenne, ha szex után, a komoly kapcsolat elkezdése előtt, tesztelném a másikat, hogy mennyire ételmes?

Figyelt kérdés

Például ezzel:

Old meg az egyenletet a valós számok halmazán:

x⁴-5x²+4=0

2022. febr. 16. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi értelme? Van aki matekból jó, más meg irodalomból.
2022. febr. 16. 13:26
 12/20 A kérdező kommentje:

Az mondjuk rejtély nekem, hogy a diszkalkuliás miként tud elvégezni egy egyetemet. A matematikához való képesség nekem elválaszthatatlannak tűnik az intelligencia egyéb területeitől. Akinek a logikus gondolkodását nem műveli a matematika, az nem tudom, hogyan halad az életben.

2022. febr. 16. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 13:51
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
szerintem a kérdező nő, a férfiaknak több esze van ennél XD
2022. febr. 16. 13:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Ha most elkezdeném bizonygatni, hogy nem vagyok nő, akkor tűnnék inkább nőnek. :))
2022. febr. 16. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a kérdezö autista!
2022. febr. 16. 15:01
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Ezzel nem azt méred, hogy mennyire értelmes, de még azt sem, hogy milyen a logikája. Inkább azt, hogy mennyire volt jó matekból és milyen a memóriája. De ha jó is volt belőle, csak 10 éve nem csinált hasonlót se és már nem emlékszik rá, akkor ő már nem is értelmes szerinted?

Kíváncsiságból megcsináltam. Csak másodikra, de azért sikerült. 5 éve jóval könnyebb lett volna, 10 év múlva meg már lehet nem menne, de nem ettől lesz valaki hülye. (gyök 4 és gyök 1 lett, vagyis 2, -2, 1 és -1)

2022. febr. 16. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
17. Akik élből lehülyéznek valakit mert erre nem emlékszik , ott az a hülye aki hülyézik.
2022. febr. 16. 16:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát hajrá, de erre szerintem kb senki nem emlékszik középiskola után, aki nem olyan területen tanult tovább, amihez kellenek az egyeneltek. Eléggé megnehezíted így magadnak a társkeresést, de szíved joga.
2022. febr. 17. 14:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Az hogy ki mennyire értelmes, az nem egy egyenlet megoldásából derül ki... Nekem emaitt te nem tűnsz értelmesnek. :) Ez egy gyerekes dolog. Sokkal összetettebb ennél. Minden embert más irányzat érdekel. Én pl. humán beállítottságú vagyok. Emberekkel foglalkozom. Anatómiát is tanultam. Fel tudnám neked sorolni az összes szervet latinul, plusz a hozzájuk tartozó részeket, st stb... De nem vágok fel ezzel... Mert mindenki l*szarj*... Nem mérvadó egy kapcsolatban. :) Legyen az komoly, vagy sem.
2022. febr. 17. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!