Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lenne, ha szex után, a komoly kapcsolat elkezdése előtt, tesztelném a másikat, hogy mennyire ételmes?
Például ezzel:
Old meg az egyenletet a valós számok halmazán:
x⁴-5x²+4=0
Az mondjuk rejtély nekem, hogy a diszkalkuliás miként tud elvégezni egy egyetemet. A matematikához való képesség nekem elválaszthatatlannak tűnik az intelligencia egyéb területeitől. Akinek a logikus gondolkodását nem műveli a matematika, az nem tudom, hogyan halad az életben.
Ezzel nem azt méred, hogy mennyire értelmes, de még azt sem, hogy milyen a logikája. Inkább azt, hogy mennyire volt jó matekból és milyen a memóriája. De ha jó is volt belőle, csak 10 éve nem csinált hasonlót se és már nem emlékszik rá, akkor ő már nem is értelmes szerinted?
Kíváncsiságból megcsináltam. Csak másodikra, de azért sikerült. 5 éve jóval könnyebb lett volna, 10 év múlva meg már lehet nem menne, de nem ettől lesz valaki hülye. (gyök 4 és gyök 1 lett, vagyis 2, -2, 1 és -1)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!