Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki nem érdemli meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem érdemli meg a szeretetet?

Figyelt kérdés

Akárhányszor ismerkedtem eddig lánnyal mindig csak belegázoltak a lelkembe, és azt értették velem hogy én nem vagyok elég jó. Sok lánynak nem kellettem elsőre de mikor egyedül lett újból akkor jó lettem volna. Ilyenkor én utasítom el őket, mert ez nagyon megalázó szerintem. Annyira rossz érzés hogy én nem vagyok elég jó nekik.

Engem még sosem szeretett senki. Miért nem érdemlem meg?

2022. febr. 15. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Ha szerinted nem szeretnek, légy olyan, hogy szeressenek.
2022. febr. 15. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem érdemlem, azt érzem. Lehet, hogy valamit változtatnunk kellene, Kérdező. (F)
2022. febr. 15. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Ezek gyerekkori beidegzodések. Téveszme.

Tipikusan olyanoknal van akiket szeretetelvonással zsaroltak a szulei. ("Ha rossz vagy nem szeretlek", "ha nem csinalod meg, nem kapsz kakaót", "kiboritottad ezert nem játszom veled"stb)

2022. febr. 15. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Folyt Ja es az ilyenek felnove egesz életukben szeretet után sóvárognak es akkor sem érzik magukqt szeretve ha szeretik őket max ideig oráig hiszik csak ezt el. Ahogy az anyjuknak is odeig oráig hittek csak es folyamat szeretéhesek voltak.

A legtobb anya lesz.rja a gyerekpszichologiát, es azt hogyan lehet kicseszni valakivel(a sajat kölykükkel)egy életre

2022. febr. 15. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 3-4 írta. Ha pedig nem te értelmezed félre, a másik lehetőség, hogy azokat az ellenkező neműeket érzed vonzónak, olyanok szeretetét várnád, akik pont olyan elutasítóak lesznek, mint akitől először kaptad meg ezt az érzést.
2022. febr. 15. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Félreértitek, itt a nincs ló jó lesz a szamár is esetről van szó. De megérdemled a szeretetet és az elsőre téged elutasító nők pedig a vissza utasítást mert csak b terv vagy náluk és az senki nem akar lenni.
2022. febr. 15. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
A választásaiddal van a gond, nem veled.
2022. febr. 15. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
A szeret etet, ételt mindenki érdemel.
2022. febr. 15. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!