Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát zóna vagy érezhet valamit?
Azért mondta, hogy ne értsd félre a barátságát, mást nem akar tőled, és egyelőre senkitől. Engedd el ezt az “érzést”. Orientálódj más felé. Az is lehet, hogy már mással, máshol alakulhat valami.
Magadnak okozol fölösleges csalódást, ha oktalanul beleéled magad valamibe, amit ő világosan kimondott, hogy nincs.
Ha a férfinak kellesz, mindent megtesz, hogy magára hívja a figyelmedet, keres, megteremti a lehetőségeket, hogy veled lehessen, minél jobban meg kell küzdenie, annál inkább ösztönzi, hogy megszerezzen magának.
A közlésével azt is jelzi, hogy téged többre tart, jobban tisztel, mint hogy futó kalandért elrontsa a barátságot.
Ennyi, nem több.
Én úgy látom egy férfi ha akar tőled valamit akkor rajta lesz az ügyön és keresni fog állandóan.
De ő el is mondta neked hogy mi a szitu. Szerintem ő most jelenleg biztos nem akar tőled semmit, korrekt veled.
Ha ez változna nyilván észre vennéd de mondjuk én nem tartom valószínűnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!