Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barát zóna vagy érezhet valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát zóna vagy érezhet valamit?

Figyelt kérdés
Van egy férfi a baráti körömben, aki pár hónapja megtetszett. Ha úgy alakul (személyesen), jókat szoktunk beszélgetni, és már többször is tett nekem nagyobb szívességeket, rögtön, ahogy szükségem volt rá. Nem rég jött ki az előző kapcsolatából, és azt mondta, hogy egyelőre nem tud semmi komolyabbat tervezni, még nincs teljesen túl rajta (ezt csak úgy megjegyezte, már kétszer is, amikor kettesben voltunk). Viszont magától alig keres, szinte sosem, ami elbizonytalanít. Barátzóna, vagy még lehet belőle valami, csak várni kell?
2022. febr. 12. 22:44
A kérdező szavazást indított:
Barátzóna
Várj, míg túllesz az exén, még lehet belőle valami
20 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
100% barátzóna. Egy férfi mindig keres, ha akar tőled valamit.
2022. febr. 13. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért mondta, hogy ne értsd félre a barátságát, mást nem akar tőled, és egyelőre senkitől. Engedd el ezt az “érzést”. Orientálódj más felé. Az is lehet, hogy már mással, máshol alakulhat valami.

Magadnak okozol fölösleges csalódást, ha oktalanul beleéled magad valamibe, amit ő világosan kimondott, hogy nincs.

Ha a férfinak kellesz, mindent megtesz, hogy magára hívja a figyelmedet, keres, megteremti a lehetőségeket, hogy veled lehessen, minél jobban meg kell küzdenie, annál inkább ösztönzi, hogy megszerezzen magának.

A közlésével azt is jelzi, hogy téged többre tart, jobban tisztel, mint hogy futó kalandért elrontsa a barátságot.

Ennyi, nem több.

2022. febr. 15. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én úgy látom egy férfi ha akar tőled valamit akkor rajta lesz az ügyön és keresni fog állandóan.

De ő el is mondta neked hogy mi a szitu. Szerintem ő most jelenleg biztos nem akar tőled semmit, korrekt veled.

Ha ez változna nyilván észre vennéd de mondjuk én nem tartom valószínűnek

2022. febr. 16. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!