Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, nálatok a szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok a szexpartner 'zóna' mennyire elhagyható?

Figyelt kérdés
Mindenki arról beszél hogy a barátzóna így meg úgy de arról nincs szó hogy mi van ha a férfi rakja a nőt egy zónába :( jelen esetben ez egy afféle szexpartner zóna bár még az se teljesen. Viszont én szeretem őt.. De ő már előre leszögezte hogy semmit nem akar tőlem csak a szexet. Belementem mert én is szeretem a szexet de az a baj hogy őt is. Nálatok hogy megy ez? Volt már ilyen valakivel? Lehetséges elhagyni ezt a zónát? :/ 22/L
2017. febr. 21. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

A pasi szerkapcsolatot akar, Te ennél többet. Veszélyes ez a helyzet, Te beleragadsz lelkileg és minimális az esély,hogy ebből több lesz.

Ha látod,hogy esély nincs a pasi részéről többre én a helyedben kilépnék ebből. Keress olyan pasit akivel a szex is működik és lelkileg is egy hullámhosszon vagytok.

2017. febr. 21. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:

Kérdezted már kettőtökről ?

30/f

2017. febr. 21. 19:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen sajnos biztos hogy nem akar többet. Igazából nem is olyan sokáig leszünk egy helyen mert ő el fog menni innen (együtt dolgozunk) messzire. Lehet hogy ki kéne szállnom de igazából kicsit reménykedek hogy hátha meggondolja magát.. Nem sok esélyt látok rá de túlságosan szeretem ahhoz hogy erről is lemondjak. Nagyon hiányozna a közelsége :(
2017. febr. 21. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha elmondta, hogy biztos, hogy nem, akkor nem fog változni
2017. febr. 21. 19:28
 5/16 A kérdező kommentje:
:'(
2017. febr. 21. 19:29
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak arra gondolok tudjátok hogy hátha meggondolja magát és belémszeret ő is.. mert amúgy olyan romantikus is meg figyelmes bár lehet hogy tényleg csak szexet akar de na, reménykednem se kellene akkor? :/
2017. febr. 21. 19:41
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem, neked lesz nehezebb tőle.
2017. febr. 21. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Csak a saját életed nehezíted meg.

Ideje felnőtt nő módjára viselkedni...

2017. febr. 21. 20:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is mondták, bármennyire is reménykedsz, vagy próbálsz belelátni dolgokat, ebből sajnos nem lesz több, egy könnyed kikapcsolódásnál nem vagy neki több.
2017. febr. 21. 20:20
 10/16 A kérdező kommentje:
És mi a felnőtt nő módja? :D Házasodjak, szüljek 3 kölyköt és takarítsak meg főzzek életem végéig? ;) Nem sértésből vagy kötözködésből mondom, felszavaztam a válaszodat is csak tényleg érdekelne hogyan 'kellene' viselkednem :D
2017. febr. 21. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!