Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónából lehet esélyem még feljutni, sikerült már nektek?
azt mondja nincs meg a kémia = külsőleg nem jössz be neki nem vonzódik hozzád szexuálisan
Ergo a dolog azzal egyenlő mint barátot elfogad de a bugyiba max akkor enged be ha hónapok óta nem dugott egy jót de soha nem fog veled mutatkozni mert nem vagy a zsánere
Röviden ahhoz h átkerülj a barátzónából a számára potenciálisan Alfa hím jelöltek közé drasztikusan meg kell változtatni az életmódodat külsőleg legfőképp ez majd hozza magával a belső tulajdonságok változását...
Valljuk be! Hiú és felszínes társadalom vagyunk ergo az állati világban is a külső számít :D
Mindezt nem azért írom mert egy elkeseredett roncs vagyok... hanem mert érzem a saját bőrömön mióta én is átléptem a saját biztonsági zónámon h egy teljesen más énemet mélyebben megismerjem :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!