Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek ki a barátzónábol?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok es együtt voltunk/vagyunk 8 honapja mar.Ő nagyobb nálam (28) én meg (25).Ő ugyan más nemzetiségü de a komunikálással nincsen baj. 19 évesen férjhez ment akitől lett egy gyereke akit én elfogadok es szeretem is.A férjétől elvált tavaly tavasszal.Eddig koztunk minden a legnagyobb rendben volt/van. Sosem bántottam meg,sosem sírattam meg, sosem okoztam neki fájdalmat. Nagyon sok boldog es vidám percet töltöttünk együtt. De vasárnap este azt mondta legyunk inkább csak baratok, mert nem szeret már.Nincs más pasi a láthatáron.Megbizható nő. En ezt nem tudom elfogadni, nagyon szeretem és mindenki azt mondja találsz majd jobbat nálla. Lehet. De nekem nem kell más én őt szeretem és őt akarom visszakapni,visszahoditani.Rövid idő telt el azóta de nem birok nélküle élni,minden percben csak rágondolok. Voltak előtte más kapcsolataim is de ilyen meg sosem tortent velem. Teljesen kikészültem.
Ti mit tanácsoltok mivel tudnám visszahoditani mit tegyek es mit ne? Azt a választ nem akarom olvasni, hogy keress másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!