Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek esetleg valami ötlete, hogy pozitívan jöjjek ki ebből?
Sejtem, hogy a válaszaitok kb 90%-a ellenem fog irányulni, amit meg is értek. Tudom magamról, hogy egy szemét alak vagyok.
Szóval kezdeném azzal, hogy 24 éves vagyok, a barátnőmmel élek már lassan 4 éve.
Kicsit több mint 1 éve hazaköltözött egy régi haverom, a régit olyan réginek értsétek, hogy még általános suliban barátkoztuk.
Sajnos úgy alakultak az események, hogy összefutottunk egy haveri iszogatáson, ami nem is volt gáz, pár szót váltottunk, de ennyi. Aztán egyre többet találkoztunk. Néha-néha, hogy is mondjam?! „Véletlenül(?)” elcsattant egy-két csók. Mindketten csak poénnak fogtuk fel, vicces volt. Aztán napról napra több lett. Próbálom a minimálisra csökkenteni a találkozások számát, de egy kicsit nehéz.
Számomra ez csak móka, szex, semmi más. Viszont az ő részéről nem. Persze jó vele együtt lenni, de én a barátnőmet szeretem.
Anyukája már egy jó ideje cseszeget, hogy ne játszadozzak az érzéseivel. Kiszabott egy határt, addig le kell építenem a fiát. Ha folytatom a „játékot” mindent elmond a barátnőmnek.
Na mármost, a tervem az, hogy próbálom úgy tenni a kártyákat, hogy mindenem megmaradjon. De az anyját nem tudom hova tenni, beteges, követ, nem hagy békén.
Valakinek esetleg valami ötlete, hogy pozitívan jöjjek ki ebből?
Ez gerinctelen... A kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon?
Kérlek szakíts valakivel, ez engem tesz szomorúvá!:(
Nekem egyből az jut eszembe, hogy te egy gyáva alak vagy, ne haragudj, hogy ezt így ismeretlenül! De erről a kérdésről egyből az jön le, hogy ha nem is meleg, de biszexuális vagy, és valószínűleg nem csak a móka kedvéért nem akarod elengedni a fiút. Egy év sok idő, ha valakivel rendszeresen létesítesz szexuális kapcsolatot, akarva akaratlanul is érzelem alakul ki.
Megértem hogy kényelmesebb a barátnőd mellett maradni, de valószínűnek tartom, hogy a fiút szereted
Szerintem gondold át ezt nagyon jól. Én a helyedben a lánnyal szakítanék.
Tényleg egy szemét alak vagy!
Egyetértek az előttem szólókkal, valakivel szakítanod kell! És én is a barátnődet mondanám, ha valakit szeretsz, azt nem csalod meg! A szavaidból azt vettem ki, hogy a fiú édesanyja nem örülne neked, tehát a legjobb megoldás az lenne, ha mind a kettőt békén hagynád, lehet neked is jobb lenne, ebbe bele fogsz gabalyodni. Majd találsz magadnak egy olyan embert, akit őszintén tudsz majd szeretni
Látom nem értitek, a barátnőmet semmiképpen sem engedem el! A kérdés, hogy hogyan tartsam meg mindkettőt?
Tudom, megérdemlek minden rosszat, amit egy ember el tud képzelni, így kezdtem, tudom.
Nem, nem vagyok biszex, csak élvezem az életet, és nem, nem szeretem a fiút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!