Ha valakinek csak egy speciális diétát követve lehet táplálkozni, de a családja a szeme láttára eszik össze minden szart és semmi bajuk, hogy fogjam fel ezt pozitívan?
az emésztési gondjaim már évek óta megvannak
most voltam egy anyagcsere típus mérésen, ami kimutatta miket ehetek és miket ne egyeket, ezzel le van szűkítve a listám a eddigitől, kb ha fele annyiféle ételt ehetek mint eddig már örülök..
jobb a helyzet, kevesebbszer jön rám a hasmenés, ha tényleg betartom, nem szokott rossz lenni a gyomrom de akkor is annyira rossz ha bármi vendégségbe, akárhova megyek, egyszerűen semmit sem vehetek mert ilyen a gyomrom
az apámnak is ilyen fingós, sok édességtől szarul lévő a gyomra..valszeg ő tőle örököltem, a szar idegrendszert meg vki mástól(--> stressz) szóval dupla élvezetet kapok.
és hát persze hogy sokszor kiborít már maga a tény hogy nekem szarabb mint másoknak(mint a legtöbbnek),
és ha ne talántán az az étel amit a szervezetm befogat, de én viszont ízre utálom, nem mondhatom azt hogy nem kérem, mivel ezt kell ennem, anyám meg riogat hogy egyél fiam, meg hogy egész nap értem robotol, de ez annyira bosszantó :\
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!