Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, nálatok a szexpartner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok a szexpartner 'zóna' mennyire elhagyható?

Figyelt kérdés
Mindenki arról beszél hogy a barátzóna így meg úgy de arról nincs szó hogy mi van ha a férfi rakja a nőt egy zónába :( jelen esetben ez egy afféle szexpartner zóna bár még az se teljesen. Viszont én szeretem őt.. De ő már előre leszögezte hogy semmit nem akar tőlem csak a szexet. Belementem mert én is szeretem a szexet de az a baj hogy őt is. Nálatok hogy megy ez? Volt már ilyen valakivel? Lehetséges elhagyni ezt a zónát? :/ 22/L
2017. febr. 21. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Talán ne alázd meg a saját érzéseid/önbecsülésed azzal, hogy továbbra is bennmaradsz ebben a zónában... Szerintem ilyen lehet korai kokszosnak lenni... Ebben csak veszíthetsz, ha nem te magad nem szakítod meg ezt az elég eszelős helyzetet időben. Ha csak "kimúlik" az életedből, az még rosszabb lesz. Ezt konkrétan egyszer már láttam. Szerencsére nem túl közeli ismerősnél. Hidd el, a női méltóság elég vonzó ahhoz, hogy ha képes vagy összeszedni, Hamar eljön az a pasi, aki ezt kimossa belőled. És csak egy szégyellni való emlék lesz.
2017. febr. 21. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

A nő nem abból áll, hogy főz-mos-takarít-gyereket nevel. :)

Felnőtt nő módjára: két válasz után felmérhetted volna, hogy valóban nem fog működni a dolog, de ahelyett, hogy emelt fővel elviselnéd, esetleg kilépnél, mert tudod, hogy csak sérülsz - nem, te tini módra még mindig reménykedsz, lelkesedsz és próbálod megtalálni a tuti receptet, hogy egyszer csak beléd szeressen valaki. Nem fog itt senki megjelenni, hogy már pedig, ha így kacsintasz rá két szexpóz között, akkor feladja az életét, céljait és kirakja a Facebookra, hogy kapcsolatban veled.

Nyolcas voltam.

2017. febr. 21. 20:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat ;) Akkor megpróbálom én is szórakozásnak felfogni ;) Vagy talán én kevésbé leszek tőle "nőies", de ő nem kevésbé "férfias"? :)
2017. febr. 21. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy tudsz változtatni az érzéseiden. Ha Te többet érzel Iránta, találkoztok, akkor nem fog az menni,hogy egyszer csak aztán kiszeretsz gyorsan Belőle mert elhatároztad. Ha Mellette maradsz - benne ragadsz a kapcsolatban és ahogy itt többen is bölcsen írták: női mivoltodban alázod meg magad.

Nem kell még Neked gyereket szülni és beállni a sorba, de keress olyan kapcsolatot amiben azt kapod amit Te is nyújtasz. Mert itt erre esély sincs.

2017. febr. 22. 07:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy olyat úgyse találok :D
2017. febr. 22. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Ilyen kapcsolatban vagyok en is ... :/

sz.a.r erzes

2017. febr. 24. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!