Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi-nő barátságból lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi-nő barátságból lehet szerelem? Miért aggódnak hogy a barát zónába kerülnek?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam hogy ki kell mutatni a nő iránt hogy tetszik a pasinak és mindig attól tartanak a pasik hogy nehogy barát zónába kerüljenek.

Hallottam olyanról hogy férfi nő barátságabol lett szerelem és összejöttek.

Vajon ha egy nő úgynevezett barát zónába teszi a férfit,onnan már nagyon nehéz a kiút a férfinak hogy idővel szerelem legyen köztük?

2021. máj. 6. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%

Párom 3 évig volt a legjobb barátom, mire a barátságomból szerelem lett :)

(Ő kábé első pillantásra belémszeretett)

2021. máj. 6. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
23%

Én például el se tudom képzelni másképp, én nem akarnék "randizgatni" meg kapcsolatban gondolkozni egy vadidegennel.

4 éve voltunk barátok a párommal, mire összejöttünk.

N

2021. máj. 6. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:
1%
Mindig az lesz, csak ido kerdese. Az, hogy kolcsonos lesz, vagy sem, az lutri.
2021. máj. 6. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet belőle szerelem mindkét fél részéről, de ez akkor működik, ha mind a két fél AKAR barátkozni. Tehát még ha úgy is kezdődik a dolog, hogy az egyiknek tetszik a másik, megelégszik a barátsággal, nem kamuzik, és nem picsog a másik háta mögött, hogy mééééé nem szeretett még belém, amikor ilyen-olyan kedves vagyok vele, ezt meg azt megteszi, emberként is értékeli, nemcsak potenciális ágymelegítőként.

Amelyik férfi barátként is örülne a nőnek, az nem az a fajta lesz, aki attól retteg, és amiatt picsog, hogy "a felszínes nőci friendzone-olt".

2021. máj. 6. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocsanat, keveredik a ket fogalom. A baratsag es a baratzone ket kulonbozo dolog. A baratsag voltakeppen egy kapcsolat, amibol van tovabbut. Sot mindig van tovabbut. A baratzona pedig egy olyan dolog, hogy nem jossz be a nonek, o azt mondja legyunk csak baratok, amire te ugy reagalsz, hogy baratok lettetek. Nem lettetek azok. Le vagy pattintva, csak nem veszed eszre magad. Na ez totalis zsakutca. Ugyhogy nagyon nem mindegy a ket fogalom kozul melyik vonatkozik rad. Ha nem tudod eldonteni, akkor az utobbi.
2021. máj. 6. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
5: azért annyiban nem értek egyet, hogy attól még, hogy a csaj lepattintja a pasit, még gondolhatja úgy, hogy szívesen barátkozik vele... mert mondjuk barátnak jó személyiségre, de kapcsolatra már nem tudja elképzelni (akár a külseje miatt, akár egyéb belső tényezők miatt). A barátzóna sztem inkább arról szól, hogy a pasi hogy érzi magát benne. Akkor lesz "friendzone", ha a férfi azon kiakad, hogy "de én barátok akarok lenni !!!44!!!!4!!!!".
2021. máj. 6. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Kevés olyan kapcsolatot láttam, ami barátságból lett és azok is csak 1-2 évig tartottak maximum. A legtöbb nő első pillanatra várja a szikrát és ha nincs meg, nem tekint potenciális férfijelöltként a másikra. Amikor azt láttam, hogy baráttal jöttek össze lányok, az szinte mindig úgy történt, hogy beérték az illetővel vagy vigasztalódni próbáltak egy rendesebb pasival valami segg után.
2021. máj. 6. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
6. vagyok, látom félreírtam, "de én nem barát akarok lenni"-t akartam, és hozzá akartam tenni, hogy de azért ezt nem mondják meg a nőnek, hanem ott lebzselnek mellette még mindig arra várva, hátha "észhez kap, és rájön, milyen tökéletes vagyok neki".
2021. máj. 6. 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem létezik csak barátság nő és férfi között. Csak az nem hisz benne,s az féltékeny az ilyenre,aki magából indul ki.
2021. máj. 6. 15:12
 10/14 anonim ***** válasza:
3%

Nőként mondom, hogy férfi nő barátság nekem eddig nem jött be. Mindig többet akartak. Most is van egy-két haver, de tudom hogy nem vagyok semleges

DE ez a barátság zóna kasu kifogás

Ez csak arra jó, hogy legyen kibúvó. Könnyebb, mint megmondani, hogy nem veszlek férfiszámba

2021. máj. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!