Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi-nő barátságból lehet szerelem? Miért aggódnak hogy a barát zónába kerülnek?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam hogy ki kell mutatni a nő iránt hogy tetszik a pasinak és mindig attól tartanak a pasik hogy nehogy barát zónába kerüljenek.
Hallottam olyanról hogy férfi nő barátságabol lett szerelem és összejöttek.
Vajon ha egy nő úgynevezett barát zónába teszi a férfit,onnan már nagyon nehéz a kiút a férfinak hogy idővel szerelem legyen köztük?
2021. máj. 6. 14:42
11/14 anonim válasza:
6-os. Epp ezert mondom. Ha egy no azt mondja, hogy legyunk csak baratok, akkor arra mindig azt mondom, hogy kosz nem, baratom mar van annyi, mint egen a csillag. Pa! Erdekes, de en sosem voltam friendzoneban. Meglepo mi? Olyanokkal egyszeruen nem kell kezdeni, akiket gyozkodni kell egy kapcsolat miatt. Ha nem, hat nem, keresek olyat, akivel tenyleg elsore klappol minden. Nem vagyok porszivougynok, hogy tukmaljam magam, meg eselyekert kuncsorogjak. Rengeteg no van a vilagon, elobb utobb csak akad valaki, akivel kolcsonos a szimpatia. Nekem ezzel sose volt gondom, sose alaztam meg magam es akkor is tartalmas volt az eletem, amikor nem volt baratnom. Mindig lett. Az nem mindegy, hogy valaki leragad-e evekig "hoditani", amit valami hulye mesekenyvbol tanult, mire rajon, hogy pofaraesett mar az elso pillanatban, vagy tovabblep. Az ilyen hosszerelmes tipusok pont ugyanazon disney vilagban elnek, mint a hercegnok. Olcso rpmantikusnak gondolt klisekkel probalkoznak, majd sulnek fel. Volt ilyen haverom nekem is. Allandoan hordta boldog boldogtalannak a voros rozsakat. Sose lett noje. Egy elavult program fut rajtuk, ami mar nem kompatibilis semmivel. De ok ezt nem veszik eszre, pedig neki is hanyszor elmondtam...
12/14 anonim válasza:
11.: igen, később észrevettem, hogy elfelejtettem hozzátenni pár dolgot, amit akartam, korrigáltam is. Sztem ez a korrekt hozzáállás, hogyha nem akarsz tőle barátságot, akkor továbblépsz. A gond azzal van, ha vki puffog, hogy nem fair, de azért ott marad pincsiskedni, de nem látja be, az ő viselkedésével is vannak gondok.
13/14 anonim válasza:
A férjem 13 éves korunk óta közeli barátom volt. Sok év után jöttünk össze, nagyon jó a kapcsolatunk. Ilyen is van.
14/14 anonim válasza:
Miért lett kb. mindenki ennyire lepontozva? Van ennek valami különösebb oka, vagy csak a szokásos dedó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!