Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy az egyik lánybarátom észrevegye, hogy tetszik nekem?
Már régóta ismerem, belém volt zúgva akkor, amikor nekem volt valakim, ez volt 7 éve. Az azóta eltelt idő alatt nem beszéltünk túl sokat, de mindig olyan érzésünk volt, mintha tegnap beszéltünk volna, jól kijövünk egymással. Ritkán találkozunk. Most szakított a pasijával négy év után, de engem észre sem vesz, mint jelöltet. Mit tegyek, hogy észrevegyen?
Nyilván a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha bevallanám neki, de egyrészt félek, hogy visszautasít, másrészt meg szép lassan akarok haladni, nem egyből bele a közepébe.
lany/pasi stb
Tehat a korotok olyan 23 korul lehet max.
16 evesen tetszettel neki. Utana jon a legvaltozobb idoszak. Itt no fel az ember (jobb esetben, rosszabb esetben meg mindig egy gyerek ertelmi szintjen vannak sokan).
A kozepebe ne vagj, mert nincs ertelme. Mindketten megvaltoztatok. Hivd el randira es majd kiderul mi lesz.
Ne aggódj!
Ha valóban gondolkodik "jelöltekben" már rég észrevett.
...de, ahogy már írták, könnyen lehet, hogy még nem tette túl magát az előzőn, és még nem foglalkozik "jelöltekkel"
Maradj a közelében, legyél elérhető... de ezt ne told az arcába direkt módon.
Legyél őszinte vele :D
soha nem vágtam az olyan pasikat akik a barátzónán hisztériáznak. Nem a nők vágnak a barátzónába, hanem te vágod be oda saját magad.
Ha többet akarsz egy csajtól, ne barátkozzál vele, mert utána meg csodálkozni fogsz, hogy barátként kezel :D
Ha tetszik neked, legyél egyértelmű, hívd el randira, ne pedig barátkozzál, és ne legyél indokolatlanul kedves vele abban bízva, majd beléd szeret idővel :D Nem fog.
Itt basszátok el kva sokan. Hogy azt hiszitek, hogy ha barátságosak vagytok meg kedvesek, az elég. Nem elég. Ettől csak barátként fog kezelni. Aztán meg megy a friendzónos baromság, amit amúgy meg magatoknak köszönhettek. Ingyen tipp sunshinedolltól, szívesen.
Adok egy tanácsot, amiben igazat is adsz nekem, de sírsz, mert nem tapintatosan meg óvatoskodva, pátyolgatva fogalmazok, hanem profánul?
Öregem, lesz még bajod az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!