Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztásnál előny az ha a férfinak van saját lakása?

Őszintén szólva én mindig is inkább arra vágytam, hogy közösen vegyük meg a közös otthonunkat majd a párommal. Nekem fura lenne más otthonába becuccolni.
(Persze az is egy opció, hogy továbbra is veszünk közösen egy otthont, a meglevő lakást meg ki lehet adni pl., de ezesetben meg engem nem érint, tehát semleges.)
N

Hosszútávon persze.
De az elején nem számít. Szóval ha konkrétan a párválasztást nézzük, akkor nem. Ha nincs szimpátia, nincs vonzalom, nincs kémia, akkor teljesen mindegy hogy van-e lakása vagy nincs.
Teljesen mindegy, ha nem egyezik az értékrendünk, stb.
Szóval nem ez fogja meghatározni az elején, hogy kivel jövök össze, "kit választok".

1
jó nagy butaságot írtál, éppen hogy nem alap, és ennek nem az az oka, h. a mai fiatalok lusták, élhetetlenek, hanem komoly gazdasági, társadalmi okai vannak...
ha ismernéd a vonatkozó statisztikákat, tudnád, h. a felnőtt magyar háztartások többségének nincs is megtakarítása, nem hogy a fiatal felnőtteknek... lakáshoz jutni meg akkora deal, hogy hacsak anyuci-apuci nem milkós, nehezen jutsz saját kecóhoz, max. durván eladósodva.

5 Manapság a lakáshoz jutás úgy néz ki, hogy
1. Meghal valami idős rokon, és az örökség mellé felvesz a fiatal húszmillió hitelt.
2. Kényszerházasság, babaváró, csok, 3 gyerek kényszerű bevállalása + húszmillió hitel.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!