Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párválasztásnál előny az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párválasztásnál előny az ha a férfinak van saját lakása?

Figyelt kérdés
22-25 év körüli nőknek ez előny?
2022. febr. 11. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Igazábol, 30 felett, nemtől függetlenül alap, hogy van sajat lakasod/ megtakaritasod, de az minimum, hogy egyedül élsz, és nem mamahotelbam
2022. febr. 11. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én mindig is inkább arra vágytam, hogy közösen vegyük meg a közös otthonunkat majd a párommal. Nekem fura lenne más otthonába becuccolni.

(Persze az is egy opció, hogy továbbra is veszünk közösen egy otthont, a meglevő lakást meg ki lehet adni pl., de ezesetben meg engem nem érint, tehát semleges.)

N

2022. febr. 11. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Végülis jó ha van, nyilván nem hátrány, de nem lesz meghatározó szempont. Nem fogok csak azért összejönni valakivel, mert van lakása és ha olyan tetszik, akinek nincs, attól még ugyanolyan esélye lesz. 25 éves vagyok amúgy. Abszolút nem lenne reális elvárni a saját korosztályomtól, hogy már itt tartson és csak azoknak van saját, akinek a szülei biztosítani tudták számára vagy legalább jelentősen besegítettek. Nekem van, páromnak nincs, ő lakik nálam és abszolút nem jelent gondot, kicsit sem zavar.
2022. febr. 11. 14:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Hosszútávon persze.

De az elején nem számít. Szóval ha konkrétan a párválasztást nézzük, akkor nem. Ha nincs szimpátia, nincs vonzalom, nincs kémia, akkor teljesen mindegy hogy van-e lakása vagy nincs.

Teljesen mindegy, ha nem egyezik az értékrendünk, stb.

Szóval nem ez fogja meghatározni az elején, hogy kivel jövök össze, "kit választok".

2022. febr. 11. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1

jó nagy butaságot írtál, éppen hogy nem alap, és ennek nem az az oka, h. a mai fiatalok lusták, élhetetlenek, hanem komoly gazdasági, társadalmi okai vannak...

ha ismernéd a vonatkozó statisztikákat, tudnád, h. a felnőtt magyar háztartások többségének nincs is megtakarítása, nem hogy a fiatal felnőtteknek... lakáshoz jutni meg akkora deal, hogy hacsak anyuci-apuci nem milkós, nehezen jutsz saját kecóhoz, max. durván eladósodva.

2022. febr. 11. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5 Manapság a lakáshoz jutás úgy néz ki, hogy

1. Meghal valami idős rokon, és az örökség mellé felvesz a fiatal húszmillió hitelt.

2. Kényszerházasság, babaváró, csok, 3 gyerek kényszerű bevállalása + húszmillió hitel.

2022. febr. 11. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg azért lehet előny, mert egyáltalán nem ez a nagy átlag. Lassan csodaszámba megy, ha valakinek a 20-as éveiben, 30-as évei elején saját lakása van.
2022. febr. 11. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem váratlanul tavaly 28 évesen lett saját lakásom úgy, hogy előtte nem volt rá kilátásom. Családban való halálozás miatt apukám örökölt és abból a pénzből adott valamennyit nekem is. Így 60% családi támogatás+20% saját pénz+20% hitelre tudtam egy panelt venni. Igen, érzem a különbséget ismerkedéskor. Ráadásul én előtte albérleti szobában éltem, tehát nem egyedül egy lakásban, hanem volt lakótársam és kocsim sincsen. Régen azért belefutottam ilyen csajokba, akik azt hitték nincstelen vagyok (még egyszer se kocsi + albérleti szobában lakás), mert azt most nyilván nem mutogatom/mondom, hogy a bankban amúgy van 5-10 millióm. Mindegy, a lényeg most azt éreztem könnyebben ment az ismerkedés.
2022. febr. 11. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!