Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagyon gazdag férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon gazdag férfiak tudnak szeretni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 10. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem, a hetedik nullával kihal az érzelmi képességük... pff...
2022. febr. 10. 17:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam már, hogy annyira megbolondítja őket a hatalmas vagyon, hogy nem tudnak szeretni érző embereket csak a pénzt.
2022. febr. 10. 17:55
 3/15 Noren1989 ***** válasza:
Engem a magas havi kereset is megbolondít/érzéketlenné tett. 🤔🧘😱
2022. febr. 10. 18:07
 4/15 anonim ***** válasza:
68%

Tudnak, tapasztalatom szerint. Bár az igaz, hogy nagyobb részben akadnak közöttük nárcisztikusak, főleg azoknál figyelhető meg, akik saját erőből építettek egzisztenciát.

Különbséget kell tenni a gazdag és vagyonos között. A gazdagoknak magas fizetésük, felső-közép kategóriás új autójuk és modern újépítésú lakásuk van. Ők leginkább a látszatra adnak. Átlagban hasonló kaliberű is keresnek.

A vagyonosoknak a magas fizetés mellékes - vagyonuk jövedelemtől függetlenebb. Őket további két csoporta lehet bontani, akiknél látszik a vagyon és akiknél kevésbé. Az előbbit nehéz elérni az utóbbinál család is komoly tényező (befogadnak-e stb). Szeretni tudnak, de nem biztos, hogy az "elég".

2022. febr. 10. 18:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez így baromság.
2022. febr. 10. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az exem gazdag volt. Így csak belőle tudok kiindulni. Mindene volt a munka, én csak másodlagos voltam. Még szex közben is ha hívták, otthagyott a fr.. ba és ment. Kezdetben kedveskedett, aranyos volt, utána ez élesen megváltozott. Ha hétvégén programra szerettem volna menni, akkor mindig az volt a válasz, hogy ezt nekem ki kell érdemelnem, nem.megy az csak úgy magától, mert utána hozzászokok. Program alatt én egy sétát egy kirandulást értettem, nem pénzes dolgokat. Én ekkor egy boltban dolgoztam eladóként. Vázoltam neki egy üzleti lehetőséget, amit kitaláltam, és szerettem volna csinálni. Nagy koppanás volt mikor megvalósult.. csakhogy nem velem, hanem a barátjával, és a barátja feleségével, megvalósította. Ott már tudtam hogy ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Az i- re a pontot az tette fel, amikor egyszer megkérdeztem tőle mi lenne ha terhes lennék tőled.( fog gátlót szedtem amúgy) a válasza az volt hogy mi más lenne mint az abortusz. Mondtam neki én tuti nem vetetném el, felnevelném egyedül. Közölte hogy te sem gondolod hogy ebbe neked lenne beleszólásod. 10 perc múlva már pakoltam azt a pár cuccom ami nála volt..
2022. febr. 10. 18:39
 7/15 A kérdező kommentje:

Ez nagyon durva.

2022. febr. 10. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha a munka fontosabb mint a család, akkor kétlem
2022. febr. 10. 19:25
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
#6 Azt a k*rva...
2022. febr. 10. 19:29
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Hát, pedig ebbe a nőnek van egyedül beleszólása! Akkor is megtartja, akkor is ha elveteti!
2022. febr. 10. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!