Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik ajándékozási módnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ajándékozási módnak örülnél jobban?

Figyelt kérdés

2022. febr. 2. 21:41
A kérdező szavazást indított:
elmondod neki reggel munka közben hogy van egy meglepetésed ha haza jön
elmomdod neki hogy mi a meglepetés mert tudod régóta várt rá és várni fogja hogy haza érjen
Elé rakod mikor haza jön hogy nyissa ki
Megvarod hogy észre vegye az ajándékot ha haza jön
21 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

En nem szeretem a meglepeteseket, szoval vagy ne szoljon rola vagy ha mindenkepp elore szoba akarja hozni, akkor mondja meg konkretan, hogy mi az.

Nincs is rosszabb annal amikor egesz nap kattogsz, hogy mi lehet az, esetleg valami komolyabb dologra gondolsz, aztan az elkepzeleshez kepest meg valami joval kisebb jelentosegu dolog az.

2022. febr. 2. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem ha előre be van harangozva. Folyton azon kattogok mi lehet ugyan. Bár játéknak meg jó. Ilyenkor egész nap az szokott menni, hogy viccesen próbálom belőle kihúzni, ő pedig nem hagyja magát.

A legrosszabb verzió viszont az, hogy találja meg magától. Egyszer még jó is, aranyos is, de többször már olyan hatása van, mintha csak lerakja, aztán majd megtalálom. Velem egy időben rendszeresen ezt csinálta férjem. Egyszerűen hiányzott a "kapok" érzés.

2022. febr. 3. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A beharangozást nem szeretem. De pl a megtalálósdit pont hogy tudom értékelni. Nyilván nincs elrejtve az ajándék, azért elég könnyen ráakadok.
2022. febr. 3. 01:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon hasznos válaszokat kaptam! Így fogok tenni ahogy a többség ajánlotta
2022. febr. 3. 05:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!