Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En nem szeretem a meglepeteseket, szoval vagy ne szoljon rola vagy ha mindenkepp elore szoba akarja hozni, akkor mondja meg konkretan, hogy mi az.
Nincs is rosszabb annal amikor egesz nap kattogsz, hogy mi lehet az, esetleg valami komolyabb dologra gondolsz, aztan az elkepzeleshez kepest meg valami joval kisebb jelentosegu dolog az.
Én sem szeretem ha előre be van harangozva. Folyton azon kattogok mi lehet ugyan. Bár játéknak meg jó. Ilyenkor egész nap az szokott menni, hogy viccesen próbálom belőle kihúzni, ő pedig nem hagyja magát.
A legrosszabb verzió viszont az, hogy találja meg magától. Egyszer még jó is, aranyos is, de többször már olyan hatása van, mintha csak lerakja, aztán majd megtalálom. Velem egy időben rendszeresen ezt csinálta férjem. Egyszerűen hiányzott a "kapok" érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!