Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plátói szerelem érzését mennyire tudjuk korlátozni?
Tapasztalom hogy azért alapvetően van egyfajta "önreflexió" ilyen helyzetben, mert ha az illető visszautasít vagy bunkó vagy más baj merül fel, az érzések egyszerűen eltűnnek. Tehát lehet kezelni az ilyet, ha van lehetőség a próbálkozásra
Viszont ha az illető komoly kapcsolatban él, akkor nincs érdemi lehetőség a próbalkozasra, mert annak semmi haszna, ellenben komoly hátrányai lehetnek.
Így viszont az érzések "kezeletlenek" maradnak, nincs önreflexió, mert nincs visszautasítás sem. Sajnos ilyenkor a másik fél könnyűszerrel viselkedik "kedvesen", és ezzel tovább táplálják az érzéseket.
A legjobb ilyenkor talán a teljes kapcsolatmegszakítás. Na de ez sem mindig megoldható.
Lehet még valami módja annak hogy az érzéseinket elnyomjuk?
Van mód az ilyen plátói érzések eltüntetésére?
Na ezt én is szeretném tudni! Hiába ismerkedek, senki nem tudja felülírni az érzéseimet.Teljes kapcsolatmegszakítás/melóváltás nem megoldható.
Fájdalmas egy gyötrelem ez, de ha meg nem látom, oly üres minden.
Gondolom hasonlóképpen érzel te is, kedves Kérdező!
"Lehet, pont úgy, mintha elutasítana."
Gőzöd sincs az egészről, jól látszik, miért kellett beleszólni?
"Ha az ő nemétől ezt ki tudod kapcsolni, akkor attól is, ha te magad mondod ki, hogy nem."
Egész pontosan ez a mondat. Attól hogy a visszautasítás degradálhatja a vonzalmat, a saját nem ezt nem teheti meg. Ez egy sületlenség részedről, a saját magunk visszafogása, a szerelem megtagadása talán inkább gerjesztő hatású, mert amit tagadunk (magunktól) az annál inkább fontos a számunkra. Tehát ha számodra a szerelem egy önparancsal megszüntethető akkor még nem voltál plátóilag szerelmes sohasem, mert az nem az.
Ezt hiába tisztázod magaddal, nem fog elmúlni ettől, csak ha nem látod akkor.
3-as Fogalmad sincs miről beszélsz! Tudatosan bármilyen érzést ki lehet kapcsolni, a plátói szerelem meg a vicc kategória. Elfogadod, hogy semmi értelme, és felrakod egy polcra, az élet megy tovább.
A te hozzáállásod 14-16 évesen simán elfogadom, de ez a felnőtt kategória!
A vonzalom érezhető akkor is, ha nem lehet kimondani. Ha van vonzalom, akkor iszonyú nehéz lehet lezárni, szerintem lehetetlen is és ez igazából akkor sem plátói, ha soha nem lehet kimondani, megbeszélni semmit.
Ha viszonzatlan, ha hidegen hagyod a másikat, akkor nem nehéz lezárni a plátói szerelmet akkor se, ha nem lehet próbálkozni.
"Ha viszonzatlan, ha hidegen hagyod a másikat, akkor nem nehéz lezárni a plátói szerelmet akkor se, ha nem lehet próbálkozni."
Ezt kihagytam
Igazad van
Bár esetemben éppen kölcsönösségről nem tudok, de mivel kedvesen és felém érdeklődően viselkedik, ezért ez bekavar. Így nem múlik, mert akaratlanul is az jön le hogy van esélyem nála, és ez gerjeszti az érzést. Közben férjnél van, szóval esélyem nem is volt.
De a tudatalattinak ezt nehéz megmagyarázni
"Igazán jó kielégítő szex mással. Akár többszörös orgazmussal."
Talán, ez nem derül ki úgy tűnik
A tudatalattid valószínű jól érzékeli azt, amit nem lehet kimondani.
Persze ha az a típus vagy, aki minden kedvességbe ezt látja bele, akkor lehet, hogy túlértékeled a kedvességét. De simán benne van a pakliban, hogy vonzódik hozzád és nagyon is jól érzed. Tudom, mert vagyok ilyen helyzetben.
Amúgy kérdés, hogy te mennyire vagy kedves és érdeklődő.Ő is veszi a jeleket, akkor is, ha nem szándékosak.
"A tudatalattid valószínű jól érzékeli azt, amit nem lehet kimondani."
Teljesen mindegynek érzem mit érez viszont az illető, hogy helyes-e a tudatalattim üzenete
Egy boldog(nak tűnő) házasságban élő nővel én nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni.
Így pedig csak a lemondás marad, az érzéssel kell kezdenem valamit.
"Amúgy kérdés, hogy te mennyire vagy kedves és érdeklődő.Ő is veszi a jeleket, akkor is, ha nem szándékosak."
Igen tartózkodó és kimért vagyok vele szemben, egy-két flörtszerű szóváltás kíséretében.
Eleinte teljesen ignorálni próbáltam, de nem tudtam megállni hogy ne flörtöljek, már zsigerből jön sajnos, bármilyen erre vevő nő esetében. És ő erre nagyon ráharapott, szinte igényli.
Nem akarok ebbe belelátni semmit, de azt azért látom hogy legalább szimpatikus vagyok neki.
Ez van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!