Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ismerkednétek olyan fiúval akinek 26 évesen nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
Eddig nem éreztem azt hogy készen lennék egy kapcsolatra. Egy olyan lánynak akinek volt 4-5 barátja annak kevés lennék én?
Más fiúk is vannak akik ennyi idősen kezdik el mert korabban nem volt bátorságuk?
2022. jan. 31. 22:02
1/6 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna abszolút. Szerintem semmi baj ezzel. 🙂
2/6 anonim 

válasza:

Helo, jelen. 42 éves csúnya szűz bácsi vagyok.
3/6 anonim 

válasza:

Én már 18 és 19 évesen szembesültem azzal a problémával, hogy amikor randiztam egy csajjal, vagy pl egy másikkal akivel már majdnem össze is jöttem, amikor megkérdezték volt e már barátnőm/ mikor volt utoljára barátnőm, s mikor elmondtam hogy még nem volt, kioffoltak. Na, legközelebb behazudom hogy volt.
19f incel
5/6 anonim 

válasza:

Aki erre azt feleli, hogy nem zavarná, az hazudik. A nőknek ez úgy jön le, hogy nem kellettél senkinek, márpedig ők ösztönösen ahhoz a férfihoz vonzódnak, aki más nőknek is kell. Ha ismerkedsz egy lánnyal, mindenképpen kamuzz be neki egy-két múltbeli kapcsolatot!
6/6 anonim 

válasza:

Nekem ezzel olyan gondom volt, mintha nem élte volna magát ki, és még a nyálcsorgató kanos tini időszakában maradt volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!