Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ennyire nehéz szerethető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz szerethető lányt találni?

Figyelt kérdés

Sosem volt még olyan lány aki szeretett volna engem, pedig nagyon jó lenne. 24 vagyok és a velem egykorú lányok nem nagyon akarnak bele menni komoly kapcsolatba. Vagyis akikkel találkozom. Élni szeretnének, nem érzelmes kapcsolatot.

Vagy pont abban a korban vagyok amikor már túl vannak 1-2 komoly kapcsolaton és most kötetelen kapcsolatot akarnak?

Szerintetek ciki hogy 24 évesen nem szeretett egy lány sem?

2022. jan. 31. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok szerethető lány van. Te mit csináltál 18-24 éves korod között?
2022. jan. 31. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem ciki, ők a cikik.

19f incel

2022. jan. 31. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
F.szt nyafogsz, te nem akarod megérteni, hogy attól mert egy csaj néha elmegy buliba, még nem jelenti hogy mindig más farkát akarja bekapni.
2022. jan. 31. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Te vagy az a "kedves, normális, érzelmes" fiú, aki szinte naponta kiír egy hasonló kérdést?

Ha igen, akkor inkább pszichológus segítségével keresd a választ, és ne itt, a GyK-n.

2022. febr. 1. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!