Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik tulajdonságaid azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tulajdonságaid azok, amikről úgy gondolod, hogy szerethető vagy miatta? Más emberek értékelték már ezeket a pozitívumaid?

Figyelt kérdés

Lehet belső tulajdonság (pl.: értelem, empátia, humor), külső-megjelenés (pl.: öltözködés, alkat, arc), hobbi, képesség (pl.: jól tudsz főzni, masszírozni).

Nyugodtan írd le ki dicsért meg, hogy esett, milyen helyzetben.

Az is érdekel, hogy előfordult-e már, hogy olyasmit értékeltek, amiről nem is gondoltad, hogy erősséged? Mi volt az?

Ugyan ezeket elvárod-e a partneredtől, jövőbeli partneredtől?

2021. aug. 22. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy lány azt írta levelezéskor hogy érzékenyen írok.

Kamiláztam rendesen hogy mi, de leírta újra.

2021. aug. 22. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó beszélgetőpartner vagyok, sok dolog érdekel és sok dolgot meg tudok érteni. Jól tudok tervezni, következetes vagyok és fair. Nem szoktam meginogni a döntéseimben, szóval általában lehet tudni, mit várjanak tőlem mások. Nem vagyok képmutató, őszintén, néha nyersen fogalmazok, kiállok magamért és másokért, célozgatások helyett egyenesen és egyértelműen elmondom, mit akarok, mi legyen.

Engem ezért szeretnek a legtöbben. Ezek a dolgok több dolgot lefednek, mint amennyit én magamról gondoltam, hogy szerethető bennem.

2021. aug. 22. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen elvárom a partneremtől ezeket, nem jönnék össze olyannal, aki nem hasonló
2021. aug. 22. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Hosszu tapasztalataim alapjan biztosan kijelenthetem, hogy egyaltalan nem az erenyeimert, hanem pusztan onmagamert szeretnek. Ezt ertem ugy is, hogy aki szeret, az ha genya vagyok vagy szornyeteg, szereti a hangom, az arcom, ahogy mondom azt, amit mondok. Ez nem zarja ki azt, hogy ne lenne erdemes igyekezni jobb embernek lenni.
2021. aug. 22. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Engem olyan dolgokért szeret, amin sokáig próbáltam javítani, mert rossz tulajdonságnak tartottam őket.

Ilyen például, hogy szabadszájú és nonkomformista vagyok.

Sokszor úgy érzem, hogy az emberek a szívük mélyén nagyon nagy számban szeretnének ilyenek lenni és ezeket a dolgokat így felvállalni, csak nem merik.

2021. aug. 22. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Okos vagyok, tudok mindent (ez persze nem igaz, de jólesik) munkahelyen többször mondták már.

Igényes, nyitott, telt testalkat. N

2021. aug. 22. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Külsőmre tesznek megjegyzést, mivel elég bögyös vagyok.

Belső értékre még nem tett senki, hacsak férjemet nem számolom, de most ne számoljuk, ő elfogult, így fogalmam sincs, hogy mások mit esznek bennem. Talán jó hallgatóság vagyok és nagyokat nevetek. Ezt mutatom a külvilág felé, egyéb tulajdonságaim kifürkészéséhez már mélyebbre kellene ásni, de barátokat nem akarok, így...

2021. aug. 22. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A szemem színét sokan dícsérték már, meg a hajamat is( természetes szőke, enyhén hullámos, derékig ér) és úgy általában a személyiségem mindenkinek bejött aki hajlandó volt beszélgetni, megismerni, nem leragadni a külsőnél , ( van aki csak ez alapján ítélt meg és teljesen elutasító, még emberszámba se vesz, köszönni se volt hajlandó soha, de az ilyen engem se érdekel) sajnos nagyon csúnya vagyok, régebben kövér is voltam ( bár már lefogytam).

A férjem az egyetlen aki valaha is szépnek tartott/ tart, súlyfelesleggel is, és normál súllyal is😂

2021. aug. 22. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
12%
mindannyian ugyan úgy a föld alatt fogunk megrohadni..
2021. aug. 22. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer egy munkahelyen sok női, és kevesebb férfi munkatárssal kellett dolgoznom, egyterű irodában. Az egyik dekorartív, igényes munkatársnőm egyszer hangosan megjegyezte, hogy én vagyok az egyetlen férfi az irodán, a többiek csak kisfiúk. Ez olyan volt, amire nem számítottam. :D
2021. aug. 25. 06:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!