Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetek valakit,akit nem is ismerek?
Kb. 20 éves történetet foglal magába.Én vagyok a férfi,ő a nő.A középiskolába ismertem meg.Szociális szorongásom volt,így képtelen voltam leszólítani.Csak néztem:) Felkeltettem a figyelmét,és úgy tűnt kölcsönös a szimpátia.De az agyalás által mindig találtam valami megmagyarázható dolgot,ami arra utalt hogy félreértem a jeleket.Fiatalként hülyén viselkedtem,nyuszi voltam.Kiderült hogy egy utcával odébb élt mint én,sokszor egy busszal utaztunk haza.És a környéken is sokszor mentünk egymással szembe.Váltottunk amolyan titkos üzeneteket az akkori medián keresztül.Írtam neki kézzel írott levelet.De akkoriban még zagyván fogalmaztam.Nagyon durván odavoltam érte.Egyszerűen imádtam suliba járni,de csak miatta,és rossz volt az a nap,mikor nem láthattam.Aztán végeztünk a sulival,nagyon hiányzott,néha a környéken összefutottunk évekig...kisebb nagyobb szünetekkel.Majd később egy teljesen véletlen helyzetben találkoztunk,egy ügyet intéztem,és kiderült hogy ott dolgozik.Akkor beszéltem vele először...de nagy hatással volt rám akkor is,persze akkor sem mertem máshogy szólni hozzá,pedig érezhetően nem voltam számára sem közömbös.Miközben vártam láttam hogy szólt a kolléganőjének..és nem sokkal később engem előre vett a kolléganő a sorba.Most már kb. 1 éve nem tudok róla semmit.De még mindig nagyon sokszor jut eszembe.Voltak párkapcsolatai,de nem állapodott meg,nincs családja sem.Akárhányszor felbukkan az életembe,vagy csak eszembe jut nagyon felkavar,valahonnan nagyon mélyről hozza elő az érzéseket belőlem.Pedig nem is ismerjük egymást.
Közben nekem is voltak kapcsolataim,amelyekre teljes figyelmet tudtam fordítani,tudtam boldog lenni az illetővel,szeretni,és elvonatkoztatni a másik nőtől...de ha valamiért előjött az életembe kb. megszűnt létezni a külvilág,és csak rá tudtam gondolni és koncentrálni.
Létezhet ilyen,hogy olyan valakit szeretek,akit valójában nem is ismerek?
Soha nem ismerted, csak látásból. Semmit nem tudsz róla, a természetéről, a gondolkodásmódjáról, szokásairól, stb. Egy ideálképet festettél róla magadban. Fantáziálsz róla mindenfélér, aminek köze sincs a valósághoz. Lehet, hogy túrja az orrát, wc után nem mos kezet, lehet, hogy műveletlen tahó, te meg álmodozol.
Töröld és felejtsd el. Ez egészségtelen.
Szállj le a földre, és keress valós partnert.
Igen,valahol igazad van. Látásból ismertem,de azért sok infó összejött róla az évek során.Akár a személyes tapasztalat,viselkedés,akár egy közösségi oldal.Persze,az sem a valóság,de onnét tudom pl. hogy szereti az állatokat.
De régen sokszor pont ez volt a fejembe,hogyha megismerem,akkor csalódunk,akár kölcsönösen,hogy nem is olyanok vagyunk,mint amilyennek gondoltuk a másikat.
Egyébként most már lezártam a dolgot,csak néha előjön gondolatba,és ilyenkor nagyon erős érzelmek kerítenek hatalmukba.És ellent mond a józan észnek az,hogy hogy a bánatba lehetnek ilyen erős érzelmeim egy olyan lány felé,akit nem is ismerek.Elképzelt dolog kicsit ez,de mégis valós személy,valós érzelmekkel...semmi logika nincs benne hogy egy fantáziálás ,álmodozás ilyen hosszú ideig fennmaradhasson...
* üzenem
Termeszetesen aki nem tetszik nekik azt meg pláne nem engedi magahoz közel. Csak javítom mielőtt még hülyeségeket asszociálnának a trollok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!