Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz olyan lányt találni akivel kölcsönösen szerethetnénk egymást?
Figyelt kérdés
Évek óta szomorú vagyok emiatt. Pedig csak annyi kéne hogy találjak egy lányt akivel meg tudjuk szeretni egymást. De még sem találok senkit.
Csak olyan lányokat akik hazudoznak és megbízhatatlanok.
Lehet hozzám nem illik egy lány sem? Vagy nekem magány a sorsom? 25 vagyok és még sosem volt normális kapcsolatom.
2021. okt. 3. 20:43
1/8 anonim válasza:
lehet vmit te is elszúrsz, és nem véletlenül nem jön össze
2/8 anonim válasza:
Nekem az tűnt fel, hogy akinek nagyon hiányzik akarja annak nem jon ossze, de aki meg "gyanutlanul"elvan, beszelget, ismerkedik csak ugy, miert ne alapon, es eszébe sincs kapcsolat joforman, annak meg osszejon.
4/8 anonim válasza:
Mert aki alkalmas erre, az már foglalt általában
5/8 anonim válasza:
Nem foglalt, csak nem kell ilyen bekeseredett, görcsös fazon, aki nem bír egyedül is boldog lenni.
6/8 anonim válasza:
A szeretet spontán alakul ki, személyes ismertségből. Ez az eroltetett társkeresősdi másra nem való, csak dugópajtast találni. Az érzelmek ennél összetettebb dolgok és nem jön rendelésre, mert te éppen szeretni akarsz vagy szeretetre vágysz.
7/8 anonim válasza:
"Miért ilyen nehéz olyan lányt találni akivel kölcsönösen szerethetnénk egymást?" Két válasz is van:
-nem vagy eléggé vonzó partner,
és/vagy
-rosszul csinálod a párkeresést.
"Lehet hozzám nem illik egy lány sem?" Ööö, vagy te nem illsez egy lányhoz sem...?
"Vagy nekem magány a sorsom?" Ez csak rajtad múlik.
"25 vagyok és még sosem volt normális kapcsolatom." Mi lehet az oka ennek saját megfogalmazásod szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!