Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy makacs, önfejű, rideg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy makacs, önfejű, rideg, hideg kőszívű nőben mit szerethetnek a ffiak?

Figyelt kérdés
Egy ilyen nő már nekem szexuálisan sem tud vonzó lenni,érzelmi szinten meg pláne!
2020. febr. 13. 12:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan férfiak akiket ez vonz nem vagyunk egyformák...
2020. febr. 13. 12:18
 2/19 A kérdező kommentje:

Ezek a ffiak szerettnek elnyomottnak lenni?

Szerintem ez picit egészségtelen dolog.

2020. febr. 13. 12:20
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy csak kívülről az, mert a kevésbé markáns nőknél, ha szépek, szó szerint minden idióta állat bepróbálkozik. Nálam stratégia volt bunkónak és ridegnek lenni. 🤷🏽‍♀️
2020. febr. 13. 12:23
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, annak mutatja magát azoknak, akik nem ismerik: esetleg lelki bántalmazások, vagy rérelmek ilyenné tették. Sose lehet tudni.
2020. febr. 13. 12:27
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
FÉRFI vagyok. Imádom ezt a típust, mert élvezet látni amikor behódol. De egy ilyen nő mellé FÉRFI kell. Nem veréb lúzerek.
2020. febr. 13. 12:37
 6/19 A kérdező kommentje:

3-as!

Igen..értelek,egyébként nem rossz stratégia,de de egy munkahelyen dolgozok egy ilyen karrierista,rideg,hideg nővel"megint csak ezt tudom mondani" akivel szoktam beszélgetni és frankón őszintén elmondta,hogy már nem tud szeretni senkit. A szivében már nincs érzelem,megváltozott, az életfelfogása is de mindenkit megtud szerezni szexre a bűvköre,kisugárzása segítségével. És igaza is van,mert állandóan körül rajongják a férfiak,folyamatosan hívják telefonon is. Pedig mondom.. egy bunkó,rideg nő, a szemében pedig valóban látszik az érzelem mentesség. Számára a megcsalás,vagy férjes ffival való szex már nem is olyan bűn..mert ki kell elégiteni a testet. Megmondja frankón nekik,hogy ez csak szex mert szexuálisan vonzónak talája és kész. Nem akar sokáig semmit utána már az adott illetőktől úgy. Csak ha kedve van olyanra. Csettint és a bűvkörében lévő ffiak egyből szaladnak. Érdekes na! Az ilyet sose értettem.

2020. febr. 13. 12:42
 7/19 A kérdező kommentje:

5-ös!

Nem!-Az olyen nő nem hódol be soha!

Ő nem azt fogja mondani,hogy megdugtad,hanem azt,hogy kellett neki valaki akivel szexelhet. De utána lexar magasról.

2020. febr. 13. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:
19%

Osztom 5.vàlaszt!

A valodi ffiaknak ez inkabb kihivàs, felhivas keringöre, megmutatni, hogy a nö nem kispalyassal szorakozik, es a végén ö fog sirniis a pasi utan.

2020. febr. 13. 13:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Minel kemenyebb a nö annal nagyobb a skalp erteke.
2020. febr. 13. 13:05
 10/19 A kérdező kommentje:

Akkor ti még nem találkoztatok ilyen/ezzel a nővel!

Sírás=érzelem!

De én jobban tudom.. ez a nő nem ismeri az érzelmet! SOHA nem sírna férfi után. Már nem!

2020. febr. 13. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!