Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik egy barátnő akit szerethetnék, de nem találok. Mit csináljak?
Már régóta hiányzik egy lány akit szeretnék. De egyszerűen nem találok párt :( egyre szomorúbb vagyok emiatt.
21F
Üdv a klubban!
Szerintem nekem azt kell megtanulnom ebben az életemben, hogy milyen nélkülözöttnek és kirekesztettnek lenni...
Eddig nagyon kevés önbizalmam volt emiatt nem is kerestem. Most már változott ez.
Itt ezen az oldalon több lánnyal is beszélgettem már, és kértem hogy mondjanak véleményt a kinézetemről kép alapján. De általában pozitívat írták a testalkatomról és az arcomrol is. Többen azt írtak hogy a kinézetemmel nincs gond, és hogy tuti hogy nem emiatt nem volt barátnőd. Ráadásul magas is vagyok.
Nos Kérdező, tudod jól mit mondott Qui-Gonn mester: "mindig van egy nagyobb hal..."
A nők monopolhelyzetben vannak párkapcsolat terén, lefordítva ez annyit tesz, hogy brutálisan válogatnak. Ha van nálad szebb és jobb, ejtve vagy. Sokkal több a férfi, tehát megtehetik.
21 évesen már nem marad túl sok időd
ha eddig nem jöttél be külsőre senkinek, ezután se fogsz...viszont pénzzel még simán kompenzálhatsz
minél több a pénzed, annál esélyesebb vagy a nőknél, ez tény
lehet engem is lepontozni a fogyatékosoknak, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!