Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elhinni hogy szerethetnek? 30/F
Mert súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, nem szereted saját magadat.
Te is szerethető vagy, hidd el.
Lelki probléma és nagyot csalódhattál én utóbbi miatt vagyok ugyanolyan mint te, valahogy nem bízok már senkiben és nem hiszem hogy lehet normális kapcsolat, ahol szeretnek stb.
Mindig a rosszat fogtam ki, ahol csak ártottak nekem, utóbbi nagyon durva volt kiölte belőlem a bizalmat, hitet, azt hogy megnyíljak valakinek szóval én nem hiszek ilyesmiben, szerintem mese habbal
De azt ne csináld, hogy felkelted egy lány érdeklődését aztán rájössz hogy mégsem akarod az rosszul eshet neki, ha foglalkozol valakivel akkor tényleg azt tedd és próbálj meg hinni benne
Súlyos önbizalom hiányban szenvedsz, nem ártana szakember segítségét kérni (pszichológusét én is oda járok) szerintem nem elvetendő ez a megoldás de le írom neked, hogy kell kezdeni:Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!