Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudom elhinni, hogy bárki szerethet engem?
Én is ilyen vagyok. (Szüleimmel szörnyű volt a kapcsolatom.)
Abból indulok ki, hogy csak unatkozik, egót növel, dugni akar, csak a külsőm érdekli stb...Lehetséges, hogy a lányban is felmerül ez a kétely. Nem tudhatod. Ha már közel kerültél, és nem buta lány, biztos sejti, hogy ilyen vagy, ennek ellenére látod közeledik.
Én apró lépéseket teszek, nem kell rögtön kapcsolatot kialakítani. Először csak hívd fel, találkozz vele barátilag, nem kell randizni, rámászni azonnal. Így lesz ideje 100%-osan megkedvelni.26N
Nekem is rossz volt a kapcsolatom a szüleimmel.
Barátkozni próbálok többnyire először, ami sikerül is egy darabig, csak tényleg félek szeretni és bízni bárki is legyen az a személy.
Nekem már az is komoly aggodalmat okoz, hogy a másik eljön-e találkára vagy csak átvert. :/
Én is így vagyok a dologgal. Nem érzem senkinél azt, hogy őszintén és feltétel nélkül szeretne azért, aki vagyok. Mindig megláttam az érdeket, ami miatt szerettek.
Nálam ez idővel még rosszabb is lesz, mert nekiálltam edzeni és ha végzek az egyetemmel, akkor elég jól fogok keresni.
A szüleimmel nekem sem jó a kapcsolatom.
Én megbékéltem a helyzettel. :) Nem várom el a teljes szeretet és nem is éhezek rá. Használom arra az embereket, amit látok bennük. Ha valaki majd jön, akinél őszinte a dolog és érdek nélküli, akkor majd tesz érte, hogy elhiggyem. Addig felesleges lenne görcsölnöm rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!