Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elhinni, hogy valaki igazán szerethet. Ez súlyos önbizalomhiányra utal?
Volt egy hosszú kapcsolatom, és nagyon szeretett a párom, de mintha fel sem fogtam volna,nem jött hogy elhiggyem. Nagyon sokszor kérdeztem, hogy mit szeret bennem, de a válasza abban kimerült, hogy mindent. Aztán volt egy visszautasításban részem, és azóta a bizalmam teljesen megingott.
23/L
Ez nem önbizalomhiány, ez az, hogy megingott a mások iránti bizalmad és egyben magadat sem érzed elég jónak egy férfi számára.
Már ebből a pár sorból is úgy gondolom, hogy a volt párod nem szeretet.
Aki nem tudja megfogalmazni, hogy mit is szeret a másikban az nem is szereti vagy legalábbis nem ismeri egyáltalán.
Ezen a rossz lelkiállapotodon még tovább rontott az elutasítás, de ne add fel.
Tudd, hogy te is értékes vagy és igenis valaki fog annyira szeretni téged amennyire te azt megérdemled. :)
27/F
Hát Kedves Kérdező.Ez önbizalomhiány és egy kis szeretethiány is egyben.Nyugodj meg biztos hogy van akj szeret vagy szeretni fog.Most nem látod sajnos.Próbáld terelni a gondolatokat.
21/F
Súlyosnak nem mondanám. Egy visszautasítás után a legtöbb embernél elszáll az önbizalom egy időre. De tovább kell lépni, és hamar elmúlik. :)
Nem kell mindig megkérdezni, hogy mit szeret benned a társad, mert elvégre tényleg mindent. A hibáidat ugyanúgy. Sosem szerettem, mikor megkérdezte az adott barátnőm, h mit szeretek benne. Órákon át nem fogok sorolgatni.. :)
28F
"Aki nem tudja megfogalmazni, hogy mit is szeret a másikban az nem is szereti"
-ezt a butaságot. Pont az a probléma, amikor úgy kezdődik: azt szeretem benned.. Szeretlek. csak úgy, semmiért egészen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!