Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom elhinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elhinni, hogy valaki igazán szerethet. Ez súlyos önbizalomhiányra utal?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú kapcsolatom, és nagyon szeretett a párom, de mintha fel sem fogtam volna,nem jött hogy elhiggyem. Nagyon sokszor kérdeztem, hogy mit szeret bennem, de a válasza abban kimerült, hogy mindent. Aztán volt egy visszautasításban részem, és azóta a bizalmam teljesen megingott.

23/L

2015. febr. 25. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ennek sok oka lehet. Nem kizárt, hogy nem önbizalomhiány, de van több lehetőség is.
2015. febr. 25. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez nem önbizalomhiány, ez az, hogy megingott a mások iránti bizalmad és egyben magadat sem érzed elég jónak egy férfi számára.

Már ebből a pár sorból is úgy gondolom, hogy a volt párod nem szeretet.

Aki nem tudja megfogalmazni, hogy mit is szeret a másikban az nem is szereti vagy legalábbis nem ismeri egyáltalán.

Ezen a rossz lelkiállapotodon még tovább rontott az elutasítás, de ne add fel.

Tudd, hogy te is értékes vagy és igenis valaki fog annyira szeretni téged amennyire te azt megérdemled. :)

27/F

2015. febr. 25. 20:09
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem feltétlenül. Lehet, hogy tényleg nincs is benned semmi jó. Lehet, hogy igénytelen, ronda, rosszindulatú és buta vagy, nem tudsz háztartást sem vezetni, nincs stílusérzéked se, stb. Na most akkor válaszolhatsz, hogy mi az igazság.
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát Kedves Kérdező.Ez önbizalomhiány és egy kis szeretethiány is egyben.Nyugodj meg biztos hogy van akj szeret vagy szeretni fog.Most nem látod sajnos.Próbáld terelni a gondolatokat.

21/F

5/14 anonim ***** válasza:

Súlyosnak nem mondanám. Egy visszautasítás után a legtöbb embernél elszáll az önbizalom egy időre. De tovább kell lépni, és hamar elmúlik. :)

Nem kell mindig megkérdezni, hogy mit szeret benned a társad, mert elvégre tényleg mindent. A hibáidat ugyanúgy. Sosem szerettem, mikor megkérdezte az adott barátnőm, h mit szeretek benne. Órákon át nem fogok sorolgatni.. :)

28F

2015. febr. 25. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Mert nagyon buta lehetsz a korod ellenére
2015. febr. 25. 20:13
 7/14 A kérdező kommentje:
3. Nem volt manipulatív a kérdés. Viszont tényleg eléggé nyilvánvaló, hogy ez önbizalomhiány. Bonyolultabb a dolog, megszoktam, hogy elhagynak az emberek: vagy meghalnak a szeretteim, vagy elhidegülnek tőlem, és így már eleve védeni próbálom magam a csalódástól. Ezt az utóbbit, egy visoznzatlan szerelmet nem tudtam kivédeni, és padlóra kerültem eléggé (pedig finoman utasított vissza, korrekt volt).
2015. febr. 25. 20:14
 8/14 anonim ***** válasza:

"Aki nem tudja megfogalmazni, hogy mit is szeret a másikban az nem is szereti"

-ezt a butaságot. Pont az a probléma, amikor úgy kezdődik: azt szeretem benned.. Szeretlek. csak úgy, semmiért egészen

2015. febr. 25. 20:15
 9/14 A kérdező kommentje:
8. Nekem ez a mindent szeretek benned olyannnak tűnik, mintha le akarna rázni, hogy ne nyaggassam. És azt nem vette észre, hogy én igénylem azt, hogy a szemembe mondják, hogy mit szeretnek bennem, mert egyébként képtelen vagyok elhinni, és nem vagyok gondolatolvasó. Nagyjából a kommunikációhiány miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Igazi mély beszélgetéseket szerettem volna, ő ennnek teljesen ellentéte volt.
2015. febr. 25. 20:19
 10/14 A kérdező kommentje:
és egyben magadat sem érzed elég jónak egy férfi számára. - azt hiszem fején találtad a szöget, de sokrétűbb, mert én tényleg nem tudok bizonyos dolgokat megadni egy férfinak, ami minden, csak nem önbizalomnövelő. De ebbe ne menjünk bele :)
2015. febr. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!