Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exvészhelyzet. Elég súlyos....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exvészhelyzet. Elég súlyos. És ilyenkor miajóeget csináljak? :D

Figyelt kérdés
Hát exem, 1 hónapja szakítottunk, első nagy szerelem, első valódi komoly kapcsolat (2 év) enyémlett a szüzessége satöbbi. Szakított velem, igaz már ki is provokáltam satöbbi, de mi már 13x szakítottunk kb... 8 után nem számoltam. Sose működött a kapcsolat. De szeretem, tudjátok... jobban, mint bárkit. Tényleg egyszerűen, mindig miatta sírok a mai napig, pedig próbáltam kizárni az életemből. Erre ma összefutottunk a suliba a folyosón. Sehol senki. Elmosolyodott, kacagni kezdtem. (eddig nem is beszéltünk). Odajött. Átölelt. Magához szorított. Éreztem, hogy kalapál a szive. Elmondta, hogy szeret, hogy hiányzom neki, és megcsókolt. A felhők fölött éreztem magam. Na és most jön a probléma. BARÁTJA VAN... és még nekem van lelkiismeret furdalásom. Mondta hogy ne nézzem egy lélektelen senkinek, de... basszus, szeret.
2015. febr. 19. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha szeret szakít vele, de te ne avatkozz bele. Ne a te szavadra szakítson...
2015. febr. 19. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Az csak pótlék neki. Téged szeret.
2015. febr. 19. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért elég érdekes,hogy szeret,mégis csupán egy hónap különlét után már barátja van.

Szerintem ahogy meglátott újra előjöttek az érzései,eszébe jutott milyen volt mikor együtt voltatok és adott volt egy helyzet ahol ketten lehettetek és ez lett...

Nekem is ez volt az első pár hétben az első szerelmemmel,pont suliban csak annyi különbséggel hogy tudtam uralkodni a helyzeten. Nem volt már jó a kapcsolat,tudtam hogy a legjobb ha külön válnak útjaink,mégis ha megláttam a jó emlékek jutottak eszembe.

Innentől kezdve kerülni kezdtem,mert fájt,aztán idővel el is felejtettem és már semmi nem fűz hozzá.

Szerintem nálatok is eléggé meghatározó az a 13 szakítás ami gondolom nem ok nélkül történt.Ha újrakezditek biztosan ugyan ez lenne a vége csak idő kérdése.Persze azért 2 évet nem könnyi hátul hagyni,annyi közös emléket,első dolgot stb de ha nem működik,el kell fogadni és tovább lépni.Tudatosan állj a dologhoz. És most jöhetnék az újramelegített töltöttkáposztával.....

2015. febr. 19. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem annyira egyszerű. Tudom hogy szeret. A srácnak is elmondta, hogy engem szeret. És hogy nem lépett még tovább. Van közös barátunk és. Tudjátok mindig mindent tudok róla, hogy mikor mit csinál hogy van mit tesz és na... mert érdekel. Csak most így nehéz. És találkoztunk utána ma, de nem tudtam hozzászólni, sem ránézni.
2015. febr. 19. 16:56
 5/8 anonim válasza:

Te magad mondtad ki a lényeget:

"Sose működött a kapcsolat".

Hiszen hányszor szakítottatok?

Még ha nem lenne barátja és vissza is akarna jönni, vajon tényleg JÓ ötlet lenne? Miért működne most jobban a kapcsolat?

Tudom, hogy nehéz, de muszáj kicsit a józan észre is hallgatni!

25/F

2015. febr. 19. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Talán itt az ideje továbbmenni. 2 hónap és soha többet nem látom. Ugye továbbtanulás érettségi után. Max még nyáron párszor. de ahh. Akkor se akarom.
2015. febr. 19. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:

A barátom is hasonló szituban volt. Még csak ismerkedtünk, aztán bevallotta, hogy hiába szakított a barátnőjével (első nagy szerelme), még mindig beszéltek néha, tudod, olyan se veled-se nélküled. Én mondtam neki, hogy ez így nem fog menni, én csak harmadik lehetek itt, azt meg ugye nem akarom. Na akkor megijedt, hogy emiatt elveszít, és sikerült lezárnia végleg a dolgot :) .

Szerintem ő sem tudta ezt még lezárni (ami elég nagy ki.aszás a mostani barátjával), még ott van az első nagy szerelem varázsa. Mondd meg neki, hogy szép volt-jó volt,de nem működött, vége van, lépjetek túl ezen.

2015. febr. 19. 17:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz. :) Minden egyes emlék, szép pillanat, érzés... hozzá köt. Mert nekem már szerintem nem ő hiányzik, csak az az érzés, az az égető szerelem, amit éreztem... És csak vele éreztem eddig, pedig pár nőn túl vagyok már... :/ 18/F
2015. febr. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!