Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exvészhelyzet. Elég súlyos. És ilyenkor miajóeget csináljak? :D
Azért elég érdekes,hogy szeret,mégis csupán egy hónap különlét után már barátja van.
Szerintem ahogy meglátott újra előjöttek az érzései,eszébe jutott milyen volt mikor együtt voltatok és adott volt egy helyzet ahol ketten lehettetek és ez lett...
Nekem is ez volt az első pár hétben az első szerelmemmel,pont suliban csak annyi különbséggel hogy tudtam uralkodni a helyzeten. Nem volt már jó a kapcsolat,tudtam hogy a legjobb ha külön válnak útjaink,mégis ha megláttam a jó emlékek jutottak eszembe.
Innentől kezdve kerülni kezdtem,mert fájt,aztán idővel el is felejtettem és már semmi nem fűz hozzá.
Szerintem nálatok is eléggé meghatározó az a 13 szakítás ami gondolom nem ok nélkül történt.Ha újrakezditek biztosan ugyan ez lenne a vége csak idő kérdése.Persze azért 2 évet nem könnyi hátul hagyni,annyi közös emléket,első dolgot stb de ha nem működik,el kell fogadni és tovább lépni.Tudatosan állj a dologhoz. És most jöhetnék az újramelegített töltöttkáposztával.....
Te magad mondtad ki a lényeget:
"Sose működött a kapcsolat".
Hiszen hányszor szakítottatok?
Még ha nem lenne barátja és vissza is akarna jönni, vajon tényleg JÓ ötlet lenne? Miért működne most jobban a kapcsolat?
Tudom, hogy nehéz, de muszáj kicsit a józan észre is hallgatni!
25/F
A barátom is hasonló szituban volt. Még csak ismerkedtünk, aztán bevallotta, hogy hiába szakított a barátnőjével (első nagy szerelme), még mindig beszéltek néha, tudod, olyan se veled-se nélküled. Én mondtam neki, hogy ez így nem fog menni, én csak harmadik lehetek itt, azt meg ugye nem akarom. Na akkor megijedt, hogy emiatt elveszít, és sikerült lezárnia végleg a dolgot :) .
Szerintem ő sem tudta ezt még lezárni (ami elég nagy ki.aszás a mostani barátjával), még ott van az első nagy szerelem varázsa. Mondd meg neki, hogy szép volt-jó volt,de nem működött, vége van, lépjetek túl ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!