Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elhinni magamról, hogy szerethető vagyok?
25 éves férfi vagyok, sose volt senkim.
A párkapcsolatot, a randizást mindig úgy fogtam fel, mint ha az csak nekem lenne fontos, és a másik fél úgymond csak "szívességet" tesz, hogy eltűr és szakít rám az idejéből. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy én is lehetek fontos a másiknak! A kezdeményezést is úgy képzelem el, mint egy házaló munkáját, aki örül, ha végighallgatják és nem csapják rá az ajtót rögtön az elején.
És a közelben nincs is senki aki esélyes lehet? Lány barátok?
Sokszor ott van az emberek orra előtt csak nem veszik észre, vagy nem mernek tenni semmit. Pedig veszteni való nincs.
Mindenki szerethető, téged is fog szeretni valaki azért aki vagy, a lényeg hogy ne játszd meg magad, legyél önmagad, őszintén mondd ki amit gondolsz. Sokszor ez nagyon fontos.
Nem vagy megelégedve magaddal valamiért, gondolom a külsőd miatt (is), általában ez szokott lenni az elsődleges... pedig az nem sokat számít.
Nem annyira a külső, inkább hogy nem vagyok nagydumás. Elég szűkszavú vagyok és kínszenvedés egy normális párbeszédet kialakítanom.
Gyakorlatilag senkim nincs. Se lány barát, se fiú barát. Már nagyon nagyon rég óta.
Akkor ideje lenne barátkozni, máskülönben soha nem is lesz senkid.
Itt a hétvége, menj el sétálgass, most mindenki ráérős biztos akadnak majd kint magányos lányok is. Én is szoktam egyedül sétálni, vagy padon ülni, és nem bánom ha odajön valaki, mindaddig amíg kedves, nem tolakodó stílusban közeledik.
Ne félj hozzászólni emberekhez. Nem kell hogy menő nagydumás legyél.
vhogy fel kell magadat építeni olvass önismereti könyveket, menny el pszichológushoz (sztem ez egyáltalán nem gáz) lehet, hogy tud segíteni abban h miért lettél ilyen negatív gondolkozású.
Keress olyan haverokat akiknek van önbizalma legalább is annak tűnik.(mert elárulom a nagy csajozos srácoknak sincs önbizalma.)
De majd egyszer úgy is rájössz, h mi az igazi önbizalom...
A másik meg h az eberek 99 % unatkozik nem hiszem h ha te vkivel 2 órát beszélsz belehal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!